2. února 2011

Napořád | Navždy

Autor: Alyson Noël
Originální název: Evermore
Série: Nesmrtelní
Díl: první
Nakladatel: Argo
Rok vydání: 2010
Počet stran: 272
Vazba: pevná

Šestnáctiletá Ever přišla při automobilové nehodě o celou rodinu a sama se dlouho pohybovala na prahu mezi životem a smrtí. Když procitla z kómatu, zjistila, že slyší myšlenky ostatních lidí a vidí jejich auru. Jenže Ever ze svého nově nabytého daru radost nemá. Cizí myšlenky na ni dotírají na každém kroku a ona se stále víc uzavírá před světem. Okolní hlasy se snaží přehlušit muzikou burácející ze sluchátek, která skoro nesundává z uší.
Všechno se však změní, když potká Damena. Okouzlující, pozorný a něžný kluk ji neobyčejně přitahuje, zároveň v ní ale vyvolává spoustu znepokojivých otázek. Její nadpřirozené schopnosti u něj totiž selhávají, nevidí jeho auru, jeho myšlenky a život zůstávají zahaleny tajemstvím. A navíc - kdykoli se jí Damen dotkne, její mysl se jakoby zázrakem zklidní, hluk v hlavě utichne. Čím víc se spolu sbližují, tím je Ever nejistější a zmatenější. Trápí ji stále neodbytnější otázka, kdo vlastně Damen doopravdy je a proč se zajímá zrovna o ni...



Autor: Alyson Noël
Originálny názov: Evermore
Séria:
Nesmrteľní
Diel:
prvý
Vydavateľstvo:
Slovart
Rok vydania:
2010
Počet strán:
320
Väzba:
pevná
 
Po tragickej autonehode, ktorá si vyžiadala životy celej jej rodiny, vidí šestnásťročná Ever Bloomová aury ľudí. Počuje aj ich myšlienky a po jedinom dotyku pozná celé ich životné príbehy. Všetci na strednej škole si o nej myslia, že je čudáčka. Všetko sa však zmení, keď stretne Damena Augusta. Damen je nádherný, neobyčajný a bohatý a v jeho prítomnosti sa Ever darí nepočuť v hlave hlasy a nevnímať všetku tú chaotickú energiu okolo seba. Čím viac Ever preniká do Damenovho sveta plného tajomstiev a záhad, tým viac nových otázok sa vynára. Nemá ani len tušenie, kto Damen vlastne je. Jediné, čo Ever naozaj vie, je fakt, že je doňho čoraz väčšmi zamilovaná.

Žádné komentáře:

Okomentovat