18. března 2011

Jonas | Jonas

Autor: Eden Maguire
Originální název: Beautiful Dead: Jonas
Série: Krásní mrtví
Díl: první
Nakladatel: Fragment
Rok vydání: 2011
Počet stran: 272
Vazba: brožovaná

Nejsou živí. Nejsou mrtví. Něco mezi tím. V průběhu jednoho roku zemřou za podivných okolností čtyři mladí, krásní lidé, studenti ellertonské střední školy. Jonas, Arizona, Summer a - Phoenix. Ta poslední smrt zasáhne Darinu nejvíc. Byl to její kluk, její veliká, největší láska... Je její setkání s Krásnými mrtvými skutečné? Co znamenají ta andělská křídla, která vidí, slyší a která nakonec sama dostává? Jonas zemřel jako první, zabil se na motorce. Ale je tolik nezodpovězených otázek... Odhalí Darina včas temná tajemství tajemství, aby tak vykoupila duše Krásných mrtvých?



Autor: Eden Maguire
Originálny názov:
Beautiful Dead: Jonas
Séria: Krásni a mŕtvi
Diel: prvý
Vydavateľstvo: Fragment
Rok vydania: 2011
Počet strán: 272
Väzba: brožovaná
 
Nie sú živí, no nie sú ani mŕtvi. Sú niečo medzi tým.
V priebehu jedného roka zomrú za zvláštnych okolností štyria krásni mladí ľudia, študenti ellertonskej strednej školy. Jonas, Arizona, Summer a Phoenix. Tá posledná smrť zasiahne Darinu najviac. Bol to jej chlapec, jej veľká, najväčšia láska...
Je Darinino stretnutie s Krásnymi mŕtvymi skutočné? Čo znamenajú tie anjelské krídla, ktoré vidí, počuje a ktoré nakoniec sama dostáva?
Jonas zomrel ako prvý, zabil sa na motorke. Je tu však toľko nezodpovedaných otázok.... Rovnako ako ostatní sa vracia do sveta živých z limbu, čakárne, kam prichádzajú duše zomretých, aby na ne našiel odpoveď.
Darina je jediná, kto môže Krásnym mŕtvym pomôcť. 

Žádné komentáře:

Okomentovat