20. října 2011

Arizona | Arizona

Autor: Eden Maguire
Originální název: Beautiful Dead: Arizona
Série: Krásní mrtví
Díl: druhý
Nakladatel: Fragment
Rok vydání: 2011
Počet stran: 272
Vazba: brožovaná

Nejsou živí. Nejsou mrtví. Něco mezi tím. Odhalí Darina včas temná tajemství, aby tak vykoupila duše Krásných mrtvých? Po Krásných mrtvých není několik týdnů ani stopy. Darině se po Phoenixovi strašně stýská. Snad se vrátí a pomůže jí vyřešit tajemství další záhadné smrti.
Je to už skoro rok, co se Arizona utopila v Hartmannově jezeře. Podle všeho (a všech) to byla sebevražda... Opravdu? Opravdu by se ta silná, sebevědomá Arizona, suverénní, nepřístupná kráska z ellertonské střední školy utopila v jezeře? Darina musí Arizoně pomoci stejně, jako pomohla Jonasovi. Ale neviditelná křídla tlučou, Krásným mrtvým hrozí nebezpečí a čas běží...



Autor: Eden Maguire
Originálny názov:
Beautiful Dead: Arizona
Séria:
Krásni a mŕtvi
Diel: druhý
Vydavateľstvo: Fragment
Rok vydania: 2011
Počet strán: 272
Väzba: brožovaná

Nie sú živí, no nie sú ani mŕtvi. Sú niečo medzi tým.
Krásni mŕtvi zmizli. Ubehlo už niekoľko týždňov, čo ich Darina videla naposledy. No vie, že neodišli navždy. Vrátia sa, aby mohli objasniť záhadnú smrť ďalšieho z nich.
Je to už takmer rok, čo sa Arizona utopila v Hartmannovom jazere. Povráva sa, že to bola samovražda. No niečo na tom nesedí. Sebavedomá a suverénna Arizona by si predsa nikdy nesiahla na život.
Teraz musí Darina pomôcť Arizone objasniť jej záhadné úmrtie, ako pred časom pomohla Jonasovi. No treba konať rýchlo, pretože čas sa kráti... 

Žádné komentáře:

Okomentovat