19. prosince 2012

Finále | Finále

Autor: Becca Fitzpatrick
Originální název: Finale
Série: Zavržený
Díl: čtvrtý
Nakladatel: Egmont 
Rok vydání: 2012
Počet stran: 440
Vazba: pevná

Dokáže láska zdolat všechny překážky?
Nora a Patch si mysleli, že mají nejhorší problémy za sebou. Hank je pryč a oni doufali, že budou moct zakopat válečnou sekyru. Místo toho se však Nora musí ujmout role vůdkyně Nefilim a dokončit, co Hank začal - zničit padlé anděly a s nimi i Patche.
To však Nora nechce dopustit, a tak s Patchem vymyslí plán: budou předstírat, že se rozešli a začnou znepřátelené strany ovlivňovat zevnitř. Nora přesvědčí Nefilim, že boj proti padlým andělům je chyba, a Patch zjistí o protivníkovi vše, co se dá. Společnými silami skončí válku dřív, než začne.
Ale i ty nejlepší plány často selžou. Nora je ve své nové roli podrobena zkoušce a musí vzdorovat nečekanému pokušení.
Nepřátelské strany jsou dané a Nora s Patchem musejí čelit rozporům, jež mezi nimi byly od začátku, a buď je ignorovat, nebo dopustit, aby zničily lásku, o kterou tolik bojovali. 




Autor: Becca Fitzpatrick
Originálny názov:
Finale
Séria:
Zavrhnutý

Diel:
štvrtý
Vydavateľstvo: Egmont
Rok vydania: 2013
Počet strán: 440
Väzba: pevná

Nora si je svojou láskou k Patchovi istá viac než kedykoľvek predtým. Hoci z nich rozdielny pôvod a osud môže urobiť nepriateľov, Nora sa k Patchovi nedokáže otočiť chrbtom. Teraz však musia čeliť najvážnejšej hrozbe. Prekoná láska širokú priepasť, ktorá ich delí? Dá sa znova vybudovať to, čo bolo zničené? Nepriateľské strany sú jasné - ale na ktorej z nich stojí Nora a na ktorej Patch?

Žádné komentáře:

Okomentovat