5. ledna 2013

Gemma Malley - Deklarace smrti


DEKLARACE SMRTI 1

Velká Británie, rok 2140. 
Život na Zemi se změnil od základů. Lidská civilizace už není ohrožena smrtelnými nemocemi, na které věda objevila léky. Nesmrtelnost však přináší i možná rizika - největším z nich je přelidnění. Proto byla přijata Deklarace - každý obyvatel může mít jen jedno dítě... Kdo zákony poruší, bude potrestán.
Patnáctiletá Anna se narodila rodičům, kteří měli dvě děti. Nyní je označována za "Přebytečnou". Jaký život ji čeká? Dokáže se vyrovnat se svým osudem vyděděnce?

Vyjde v únoru v nakl. Fragment

11 komentářů:

  1. Já jsem od Gemmy četla Přebyteční ale připadá mi že to je to samé jako toto. Je to nějak předělaný nebo jak to vlastně je? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mělo by to být 2. vydání :)

      Vymazat
    2. Tak takhle to je! :) Dnes jsem tuhle knihu viděla na jiném blogu a trochu mě zmátlo, že jsem měla při čtení anotace pocit dejá vu. Teď už vím proč! :)

      Každopádně tahle obálka se mi zdá daleko zdařilejší než ta původní :)

      Vymazat
  2. Druhé vydání Přebytečných? No PECKA! :))))

    OdpovědětVymazat
  3. No, tak z tej anotácie mi až naskakujú zimomriavky.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak je to tedy druhé vydání nebo druhý díl série? Já jsem už z toho zmatená páč anotace je jiná než u Přebytečných a u Deklarace smrti je napsáno že je to první vydání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je druhé vydání knihy Přebyteční z roku 2007 :).. Druhý díl nejspíš chystají, když se rozhodli udělat nové vydání :)

      Vymazat
    2. Koukej: http://www.imagehosting.cz/?v=untitlbub.png

      Vymazat
    3. Jojo už jsem tam mezi tím šla taky koukat ale díky:-)))

      Vymazat