13. února 2013

Zelená jako smaragd

Autor: Kerstin Gier
Originální název: Smaragdgrün
Trilogie: Drahokamy
Díl: třetí
Nakladatel: CooBoo
Rok vydání: 2013
Počet stran: 418
Vazba: pevná

Gwendolyn má zlomené srdce. Zdá se, že Gideonovo vyznání lásky bylo pouhou fraškou, aby šel na ruku jejich úhlavnímu nepříteli, hrozivému hraběti Saint Germainovi. Ale pak se stane něco naprosto nepochopitelného a Gwennin svět je vzhůru nohama. Ji i Gideona čeká dech beroucí úprk do minulosti, a taky menuety, paruky, kordy a divoké pronásledování a nad tím vším se vznáší otázka, zda se dá stav pokojové fontány vůbec léčit... (pozn. Xemerius se velmi obává, že nikoliv.)

4 komentáře:

  1. Moje ukeciavacie schopnosti minuli účinku, zdá sa, pretože túto a prvú časť série Drahokamy si želám každý deň ako taký debil a nič (neviem čo pre to mám urobiť, som znechutená, ale chcem si to prečítať, ó tak veľmi). Matka odmietla robiť sponzora. Som v keli. :D
    *fňuk keby aspoň 1 diel mám...né ja musím mať druhú knihu, ktorá je vraj síce lepšia ale to mi je prd platné, keď nemám 1.*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S rodičema je to složité :/ :D.. Myslím, že to všichni známe ;).. Ale je škoda, že máš zrovna druhý díl.. Tak snad se brzy poštěstí a budeš mít doma i zbylé dva :)..

      Vymazat
    2. Snáď áno! (podľa matky to ude asi až v lete. :D aspoň nejaká šanca, že to BUDE)

      Vymazat
  2. Na tenhle díl se pořádně těším, jsem zvědavá, jak to dopadne. Jenže si ho asi v nejbližší době nepořídím, protože jsem se zařekla, že začnu šetřit. :D (Ale je mi jasné, že to nevydržím, takže až půjdu kolem knihkupectví, beztak bude plán se šetřením zapomenut :D)

    OdpovědětVymazat