24. března 2013

Krásná katastrofa | Krásna katastrofa

Autor: Jamie McGuire
Originální název:
Beautiful Disaster
Série:
Krásná katastrofa
Díl:
první
Nakladatel:
Fortuna Libri
Rok vydání:
2013

Počet stran: 376
Vazba:
pevná
 
 
Ona nepije ani nenadává a ve skříni má spoustu seriózních svetříků. Abby věří, že si dokázala vybudovat dostatečnou vzdálenost mezi sebou a svou temnou minulostí, ale když se svou nejlepší kamarádkou dorazí na univerzitu, její cestu k novému začátku zkříží rebel a polykač holek na jednu noc, Travis Madox. Urostlý, potetovaný hezoun je to poslední, co Abby potřebuje… 
 
On tráví noci vyděláváním peněz na zakázaných zápasech  a holky střídá častěji než ponožky. Do Abbyina života se vetře trikem – nabídne jí sázku, že měsíc vydrží bez sexu – když ona s ním ten měsíc bude bydlet. Ať tak či onak, Travis netuší, do jak těžkého zápasu se pustil.
 


Autor: Jamie McGuire
Originálny názov: Beautiful Disaster
Séria:
Krásna katastrofa
Diel:
prvý
Vydavateľstvo:
Fortuna Libri

Rok vydania:
2013

Počet strán:
376
Väzba:
pevná

Abby Abernathyová začína navštevovať vysokú školu ďaleko od svojho rodného mesta, aby zabudla na minulosť. Uteká pred rodinou, ktorá jej vinou alkoholu a hazardných hier urobila zo života peklo, a usiluje sa byt príkladnou študentkou.
Travis Maddox má prezývku Besný pes a na štúdium si zarába ilegálnymi pästnými súbojmi - samozrejme, bez rukavíc. Má povesť najväčšieho zvodcu žien na univerzite. Je to presne ten typ, akému by sa Abby mala zďaleka vyhnúť, ak nechce spadnúť do pasce svojho starého života.
Travis a Abby sa navzájom priťahujú, ale presviedčajú okolie aj jeden druhého, že z ich priateľstva nikdy nevznikne milenecký vzťah. Potom však Abby prehrá stávku, a tak musí mesiac bývať s Travisom v jeho byte. Vášeň sa už nedá maskovať priateľstvom.

3 komentáře:

  1. TO zní dobře:) a krááásná obálka!

    OdpovědětVymazat
  2. Beautiful disaster je jedna z mých nejoblíbenější knih, a jenom odpočítávám dny do Walking disaster :DD Mám hroznou chuť přečíst si to v češtině, ale podle ukázky je ten překlad... ehmmm :D

    OdpovědětVymazat
  3. Anotace je lakava :-) a obalka se mi moc libi.. Knizku si musim co nejdriv poridit :-)

    OdpovědětVymazat