3. dubna 2013

Nakl. FANTOM Print zveřejnilo anotace ke knihám..

JEANIENE FROST - PŘEDURČENA DO HROBU
Noční lovci 4


Poloviční upírka Cat Crawfieldová a její nemrtvý milenec Bones se potkali před šesti lety a od té doby bojovali proti zákeřným nemrtvým, utkali se s pomstychtivým Mistrem upírem a stvrdili své vzájemné pouto krví. Nyní je čas dát si oddych. Ale naděje na bezchybnou dovolenou v Paříži se zhroutí v okamžiku, kdy se Cat jedné noci probudí z hrůzostrašného snu. Pronásledují ji vidiny, v nichž se zjevuje upír jménem Gregor. Ten je mocnější než Bones a má vazbu na její minulost, o níž neví ani sama Cat.
Gregor věří, že Cat patří jemu a nedá pokoj, dokud ji nedostane. Začíná bitva mezi upírem, který ji straší ve snech, a tím, kdo má její srdce, a je to jedině Cat sama, kdo dokáže Gregorovu moc zlomit. Aby zničila nejhoršího krvesaje, jakému kdy čelila, bude muset sebrat veškerou možnou sílu… I kdyby takové síly mohla dosáhnout jedině předčasnou cestou do hrobu.


MARKUS HEITZ - KRVAVÉ BRÁNY


„Nemůžeš každého zachránit,“ prohlásila vážně. „Možná ti teď připadá nesnesitelné, že jsi ho obětovala, ale věř mi, bylo to správné rozhodnutí.“

Stejně jako Will vede i Saskia, náruživá šermířka, úplně obyčejný život. To se změní v okamžiku, kdy v turnaji nastoupí proti tajemnému Maître: Svým rapírem jí způsobí hluboké řezné rány, které se brzy poté změní v cejch. Saskia netuší, že po ní její sok pátrá už po staletí – neboť v ní dřímá dar, který teď Maître hodlá využít pro své účely. Ovšem mladou ženu nikdo nepřipravil na její temný talent, a tak nechtěně rozráží dveře, které nikdy neměly být otevřeny.
Než Saskia pochopí, co se s ní děje, ocitá se společně s Willem na útěku před démonovými služebníky, kteří ji chtějí zneužít pro své vlastní zájmy. Oba mladí lidé musí zapomenout na vše, co dosud považovali za skutečné, dobré a špatné, aby dokázali přežít – a dostává se jim právě tak nečekané jako neobvyklé pomoci …


JON SPRUNK - VÁBENÍ STÍNU
Stín 2


Neúprosné severské země…
V Otiru stál na vrcholu potravního řetězce. Zabiják, kterému se nikdo nevyrovnal, temný noční stín. Tenhle život ale Caim opustil, když dopomohl královně na trůn. A nyní ho opět volá minulost.
Při pátrání po pravdě o zmizení a vraždě svých rodičů najde Caim zemi zotročenou Stínem. Pronásledován svody Druhé strany se zaplete do války, se kterou nechce mít nic společného.
Existují ale věci, které syn Stínu nemůže ignorovat, a boje, před kterými nemůže utéct. V této bitvě však Caimova síla ani jeho schopnosti nebudou stačit. Nikdo totiž nedokáže odolat vábení Stínu.


JON SPRUNK - MISTR STÍNU
Stín 3


Severské pustiny…
Země smrti a stínu, kde přežijí jen ti nejsilnější. Přesně tam ale musí Caim zamířit, aby vyřešil záhadu svého života. Jen se svými noži a se společníky se vrhá do světa věčné noci, kde slunce nikdy nevychází a všichni stojí proti němu.
Caim pohřbil otcův meč a došel jistého smíření, daleko na severu ale číhá tajemná moc. Aby uspěl, musí Caim nejen přežít. Musí se postavit mistrovi Stínu.


MYKE COLE - KONTROLNÍ BOD
Shadow Ops 1


Po celém světě, bez ohledu na národnost, se v lidech začínají probouzet magické schopnosti. Aniž by je to někdo učil, dokážou k vlastnímu zděšení najednou přivolat vichřici, probudit mrtvé a podpálit cokoli, čeho se dotknou.
Armádní důstojník Oscar Britton to zle pocítí na vlastní kůži. Posláním nadporučíka, který doprovází vojenské Jednotky nadpřirozených operací, je vnést pořádek do poblázněného světa. Pak se u něj samotného nečekaně projeví vzácné a zakázané magické umění, díky němuž se přes noc změní z agenta pracujícího pro vládu ve veřejného nepřítele číslo jedna.
JNO vědí, jak s takovou situací naložit: pronásledovat ho – a odstranit. Britton, vtažen do utajovaného paralelního světa, zanedlouho pozná, že magie změnila všechna pravidla, která kdy znal, a že vlastní život není jedinou věcí, o kterou musí bojovat.


CASSIE ALEXANDER - NIGHTSHIFTED
Edie Spence 1


Zdravotní škola připravila Edie Spenceovou na spoustu věcí. Pacienti s popáleninami? Žádný problém. Utržené končetiny? To je hračka. Upíři? Ani za nic. Ale Edie coby nejnovější sestra na Y4, tajném oddělení ukrytém v samém nitru Okresní nemocnice, má plné ruce práce s nejrůznějšími paranormálními pacienty: od upírů po zvěrodlaky, zombie a další bytosti ze záhrobí…
Edie se v tom snaží naučit chodit tak, aby další noční službu přečkala bez újmy. Ale když se jí upíří služebník pod rukama rozpadne v prach, rozpoutá se pravé peklo. Nyní ji pronásledují jeho poslední slova – „Zachraňte Annu!“ – a než se naděje, vezme na sebe úkol zachránit jednu ubohou dívku před nemrtvými. Přičemž se ocitne v upířím doupěti, zamiluje se do zombieho a musí bojovat o vlastní duši. Nic takového se v televizních seriálech z nemocnic nevidí…


 KERI ARTHUR - FULL MOON RISING
Strážkyně Riley Jenson 1


Stejně jako její bratr dvojče Rhoan i Riley Jensenová je dhampir, vzácný hybrid upíra a vlkodlaka. Ve dne dře jako kancelářská myš; v noci je náchylná k „měsíční říji“, díky níž občas podlehne všepohlcující touze po sexu. Když Rhoan jednoho dne zmizí, Riley zjistí, že ji instinkty vedou na velmi zvláštní místa…


LARRY CORREIA - ALFA
Lovci monster 3


Earl Harbinger, výkonný ředitel Lovců monster s.r.o., má tajemství – tajemství, se kterým se musí o každém úplňku zamykat do cely, jinak by sežralo každého na potkání. Ale zatímco ostatní vlkodlaci jsou lovnou zvěří, Earlovi vláda udělila výjimku, a protože to byla federální vláda, nebylo to zadarmo. Ve druhé světové válce, Vietnamu i na místech, o kterých spořádaní američtí občané nikdy neslyšeli, pak musel on a jemu podobní dokazovat, že si důvěru strýčka Sama opravdu zaslouží.
Práce pro vládu, armádu nebo CIA Earl vždy považoval za nutné zlo, ale když se mu ozve bývalý řídící důstojník s tím, že do Ameriky přicestoval jeho starý nepřítel, vlkodlak z KGB proslulý svou brutalitou, neváhá ani na okamžik. V odlehlých lesích Michiganu se toho však děje mnohem víc, než se na první pohled zdá. Se soumrakem začíná poslední lov a v cestě mu stojí jen hrstka místních, spousta zbraní a Earl Harbinger, který tvrdohlavě odmítá převalit se na záda a hrát mrtvého.
Alfa vlkodlak může být jeden.

3 komentáře:

  1. Teším sa na nočných lovcov 8P Plánujem kúpiť 8) Mám doma zatiaľ len 1. diel.

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, Noční lovce bych si taky už konečně mohla přečíst :D Hodně dobře taky vypadá Nightshifted ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky :D.. A přesně, Nightshifted si určitě pořídím :)

      Vymazat