30. dubna 2013

Měsíční chvástačka - DUBEN


Toto měsíční meme pořádá Judit
Jde o to, abychom si vzájemně ukázali knihy, které nám za uplynulý měsíc přibyli do naší knihovny
Jedná se o knihy, které jsme si koupili, dostali darem, za recenzi nebo jsme vyhráli..
______________________________________________________________________
 
Knihy, které jsem přečetla
Jon Sprunk - Syn Stínu (Stín #1) 
Gregg Olsen - Závist (Prázdné rakve #1)
Nicholas Evans - Zaříkávač koní
John Green - Hvězdy nám nepřály

Knihy, které jsem si koupila
Metro 2033, Delirium a Ty proti mně jsem sehnala za pár korun a taktéž i Tajemství Lynburnů a Upírovu zradu, které jsou z Levných knih :). Hvězdy nám nepřály jsem nemohla nechat v knihkupectví, ve kterém jsem se byla JEN podívat :D..


Knihy, které jsem dostala
---
Recenzní výtisky
---
Vyhrála jsem
I tento měsíc jsem vyhrála a to Rozhodující bitvu a strašně moc záložek :). Je to 3. díl a já doma nemám 2 předešlé, takže si je musím připsat na seznam knih, které si chci koupit :D. Za výhru děkuji Suši :)

 ____________________________________________________
 

11 komentářů:

  1. Metro a Delirium chci taky!
    Včera jsem byla v Levných knihách a odnesla jsem si Potopu, tak mám radost :)) ale Metro ani Delirium jsem tam neviděla.. škoda :(
    ale mám radost i za Tebe! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Levných knihách jsem koupila jen Upírovu zradu a Tajemství Lynburnů :). Delirium jsem koupila od jedné holčiny z blogu a Metro mám z bazaru :)
      A děkuji! :)

      Vymazat
  2. Metro 2033 ti závidím, je to skvělá kniha! Bohužel ten Soumrak, co jsem si nedávno koupila, mě nakonec celkem zklamal..Do mé knihovny přibylo BZRK, když jsi o tý knize tady psala, byla to pro mě jasná volba, tak jsem moc zvědavá ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Metro zrovna čtu a je to dost zajímavé :).. Zklamal jo?.. a myslím, že bych do Soumraku měla jít?.. A BZRK je super kniha, tak doufám, že se ti bude líbit, protože né všem tahle kniha sedne :)

      Vymazat
    2. Jak bych to řekla..skoro nikdy nelituju koupi knihy, i když mě třeba někdy moc nechytne. Ale Soumrak by mi stačil půjčený z knihovny nebo od kámošky, nemusela bych ho přímo mít. Začátek je hrozně roztahaný, měla jsem skoro problém prokousat se jím, protože mě fakt nebavil..Až tak v druhý polovině mě to sem tam chytlo, když byla napínavá scéna, ale jinak pro mě dost propadák a konec hrozně zmatený. Jestli máš příležitost, tak si ji od někoho nejdřív půjč, než ji rovnou koupíš. Třeba se ti líbit bude.

      Vymazat
    3. Aha, tak já nevím týjo, ale jestli tě to nudilo, tak asi dám na tvojí radu a třeba počkám na e-book :).. A stejně, já než bych se k ní dostala, protože mám strašně dlouhý seznam knih, co si chci koupit a jsou tam o dost lepší kousky :).. A děkuji ;)

      Vymazat
  3. Hezké kousky! Já už si taky musím sehnat to Tajemství Lynburnů... knížka mě totiž velice láká. :-)
    Ale závidím ti i Hvězdy nám nepřály, já mám pořád pouze RC výtisk. Ale zkrátka, takovou dokonalost chci mít i v hotové verzi. A vůbec mě nezajímá, že se mi ani možná nevejde do poličky jak je velká! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kují :).. Já se chci do Lynburnů brzo pustit, také jsem na to dost zvědavá :).. A Hvězdy nám nepřály.. jak jsem psala.. tuhle knihu musí mít prostě každý doma a ještě má tak skvělou obálku a ten obsah ♥, ale to víš! ;).. Hej a jo, je veliká, já mám štěstí, že mám docela veliké mezery v poličkách :D

      Vymazat