10. května 2013

Prozření Mary Dyerové | Čo sa stalo Mare Dyerovej

Autor: Michelle Hodkin
Originální název: The Unbecoming of Mara Dyer
Trilogie: Mara Dyerová
Díl:
první
Nakladatel: Brio
Rok vydání: 2013
Počet stran: 368
Vazba: pevná

Když se Mara Dyerová probudí jednoho dne v nemocnici a vůbec netuší, jak se tam dostala, má pocit, že život už nemůže být podivnější. Může. Věří, že za nehodou, při které zemřeli její přátelé, musí být něco víc. Nemýlí se. A po tom všem, čím si prošla, nevěří, že by se mohla ještě někdy zamilovat. Plete se.




Autor: Michelle Hodkin
Originálny názov:
The Unbecoming of Mara Dyer 
Trilógia: Mara Dyerová
Diel:
prvý
Vydavateľstvo:
Slovart

Rok vydania:
2013

Počet strán:
392

Väzba:
pevná 


Mara Dyerová neverí, že by jej život mohol byť ešte viac zamotaný. Nielenže si vôbec nepamätá, ako sa dostala do nemocnice, kde sa práve prebrala, ale nevie nič ani o nehode, pri ktorej zomreli jej najlepší priatelia a frajer. Mare sa však takmer nič nestalo. Lekári sa domnievajú, že nový začiatok v novom meste pre ňu bude tým najlepším riešením, a spomienky tak môžu pomaly vyplávať na povrch. Marin nový život sa však stále viac komplikuje.

Tváre mŕtvych priateľov má pred očami denno-denne. A potom... zrazu...vidí aj smrť ľudí naokolo iba chvíľu pred tým, než sa to stane. Je jej jasné, že sa asi zbláznila. A keď si je už istá, že to ani nemôže byť horšie, Noah Shaw, najkrajší chlapec, akého kedy videla, ju odmieta nechať na pokoji... Čo má vlastne za lubom?

Žádné komentáře:

Okomentovat