24. června 2013

Zaslíbení | Zore

Autor: Alexandra Adornetto
Originální název:
Heaven
Trilogie:
Zář
Díl: třetí 
Nakladatel: Knižní klub
Rok vydání: 2013
Počet stran: 352
Vazba: pevná

Láska smrtelníka Xaviera a andělské Bethany je vystavena ještě větší zkoušce, protože oba mladí lidé se vzepřou zákonům nebes a vezmou se. Krutý trest na sebe nenechá dlouho čekat: přichází sedm zločinných andělů, kteří se snaží vztah Beth a Xaviera zničit, zahubit Gabriela a Ivy a nastolit v nebi vládu temnoty. Jediný způsob, jak jim můžou uniknout, je odchod mezi smrtelníky jejich věku. Bude Bethany nucena navždy opustit svou životní lásku?



Autor: Alexandra Adornetto 
Originálny názov: Heaven 
Trilógia: Záblesk
Diel: tretí
Vydavateľstvo: Ikar
Rok vydania: 2013
Počet strán: 296
Väzba: pevná

Bethany, anjel zoslaný na zem, a jej priateľ, smrteľník Xavier, bojovali za svoju lásku v samom pekle. Najväčšia skúška ich však ešte len čaká, pretože chcú porušiť zákony neba a chcú sa zosobášiť. O svojom úmysle nepovedia ani Gabrielovi a Ivy, no anjelskí súrodenci čoskoro odhalia pravdu. Trest na seba nedá dlho čakať a príde v hrozivej podobe. Prípad neposlušného anjela prevezme Sedmička, anjelský rád dozerajúci na poriadok, a jeho príslušníci sa neštítia násilia. Ich úloha je jasná: Za každú cenu musia rozdeliť mladý pár, a ak si to situácia bude vyžadovať, zničiť aj ich spojencov...

Bethany nastúpi na vysokú školu a vystupuje ako Xavierova sestra. Lenže ani v dave sa nemôžu skrývať večne. Bude nakoniec Bethany povolaná späť do neba a opustí navždy svoju lásku? Bethany a Xavier už raz obstáli pred pekelnou skúškou, no zvládnu aj nástrahy neba? Rozhodujúci súboj o šťastie sa práve začína a ani tentoraz sa nezaobíde bez obetí. 

Žádné komentáře:

Okomentovat