20. června 2013

Zrada | Zrada

Autor: Gregg Olsen 
Originální název: Betrayal
Série: Prázdné rakve
Díl: druhý
Nakladatel: Fortuna Libri
Rok vydání: 2013
Počet stran: 272
Vazba: pevná
 
Když na večírku kdosi ubodá Olivii Grantovou, studentku, která přijela na výměnný pobyt, obvinění se městečkem Port Gamble šíří rychleji než nejpopulárnější zprávy na Twitteru. Skoro všichni ukazují prstem na Briannu, již mnozí pokládají za falešnici a jejího přítele Drewa. Čisté svědomí však nemá ani Beth Leeová, samotářka, u níž Olivia bydlela. Bethiny nejlepší přítelkyně Hayley a Taylor Ryanovy se pokusí její jméno očistit, přitom však objeví hustou pavučinu šokujících tajemství.
 
 
 
Autor: Gregg Olsen
Originálny názov:
Betrayal
Séria:
Prázdna rakva
Diel:
druhý
Vydavateľstvo:
Fortuna Libri

Rok vydania:
2013

Počet strán:
280

Väzba: pevná 

Stalo sa to veľmi rýchlo, ako to už pri hrozných veciach býva. Nikdy neberte vraždu naľahko... K Olívii sa priblížila čepeľ noža a zapichla sa jej do hrdla. Vrazila don prudko a zúrivo. Iba vrah poznal jej posledné slová.

Strašne to bolí!

Keď na večierku ktosi na smrť dobodá Olíviu Grantovú, študentku, čo prišla na výmenný pobyt, obvinenia sa mestečkom Port Gamble šíria rýchlejšie ako najpopulárnejšie správy na Twitteri. Takmer všetci ukazujú prstom na Briannu, ktorú mnohí pokladajú za falošnú priateľku, a na jej hlúpeho chlapca Drewa. Čisté svedomie však nemá ani Beth Leeová, samotárka, u ktorej Olívia bývala. Bethine najlepšie priateľky Hayley a Taylor Ryanové sa zložitým spôsobom pokúsia očistiť jej meno. Pritom však objavia hustú pavučinu šokujúcich tajomstiev o každej z nich.

Žádné komentáře:

Okomentovat