14. července 2013

Nové obálky


13 komentářů:

  1. Dokonalý svet chcem. Hoci som nečítala ešte dvojku :D

    OdpovědětVymazat
  2. Obálka knihy Město z kostí vypadá úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Město z kostí vypadá krásně, už se těším až se do něho pustím.

    OdpovědětVymazat
  4. Město z kostí,tak na to jsem zvědavá. Chci vidět film a ted když je i kniha.. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Proč prostě u MzK nemohli nechat originální obálku? Osobně nejsem fanynka jakýchkoli českých či filmových obálek. Originál je prostě originál. Ale lepší než první česká obálka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože práva na tyhle konkrétní obálky myslím stojí asi tolik, co práva na další knihy.
      Ale mohli nechat tu původní, co tam měli, ale ne, oni tam musejí cpát film. Tahle obálka je naprosto příšerná (teda, nebyla by, kdyby z ní někdo vyretušoval ty obličeje). Začínám pochybovat, jestli se mi víc nelíbí ta z prvního vydání, a to už je co říct.

      Vymazat
  6. Filmové obálky by se neměly na knihy cpát. Když pominu, že zrovna tenhle obrázek je fakt příšernej, co budou dělat u druhého dílu? Počkají rok dva na filmové zpracování dvojky, aby konečně mohli vydat druhý knižní díl? Z marketingového hlediska sice dobré, filmová adaptace tak podpoří prodej knihy, ale co druhý díl, aby seděl do série? Já si chtěla druhé vydání koupit jako celou sérii, ale tahle obálka mě od toho dost odrazuje. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Totéž jsem napsala na bux a dostalo se mi odpovědi:
      Jde o nedorozumění - všechny knihy vycházejí bez přebalu, jen s lesklou obálkou, která bude mít u všech dílů stejný styl, tak, jak bylo uváděno původně. Aby se film a kniha vzájemně propagovaly, bude mít první díl také navíc přebal, na němž je snímek z filmu. Když tedy někdo bude chtít, aby mu všechny knížky vypadaly v knihovně jednotně, stačí přebal prostě sundat - pod ním je obálka, která "ladí" se všemi následujícími díly.

      Jupííí. Moc ráda ten filmový přebal skartuju.
      Jana

      Vymazat
    2. Ještě, že mě je to úplně jedno. Určitě nemám v plánu kupovat první tři díly :D, ale už by mohli vydat ten čtvrtý :D a to už řešit budu :D

      Vymazat
  7. Dokonalý svět má krásnou obálkou :))

    OdpovědětVymazat