9. června 2014

Baronet připravuje na rok 2014...


ŠIBENIČNÍ VRCH
Lois Duncan
30. 7.
Sedmnáctiletá Sarah Zoltanneová se proti své vůli ocitá v městečku Crest Pine, kam se její matka přestěhovala za svým partnerem. Konzervativní starousedlíci nevítají nové sousedy s otevřenou náručí a Sarah se v místní střední škole cítí jako vyvrhel.
V předvečer svátku Všech svatých se pořádají tradiční studentské oslavy a Sarah, v naději, že konečně získá kamarády, ochotně souhlasí s rolí věštkyně budoucnosti. Její přesvědčivý výkon má obrovský úspěch a Sarah zdráhavě souhlasí, že bude ve hře pokračovat. Nevinná zábava se však změní v noční můru. Spolužáci podezírají Sarah z čarodějnictví a chtějí ji vystrašit. Nakonec ale podlehnou davové hysterii a chystají se napodobit zfanatizovaný dav, který koncem 17. století oběsil v nedalekém Salemu devatenáct údajných přisluhovačů ďábla…




REMY
Katy Evans
6. 8.
V ringu 3
Remington Tate, slavný bojovník ligy Underground, je záhadou svým blízkým i sám sobě. Jeho mysl je složitá i průzračně čistá, plná světla i temnoty. V jednu chvíli si vše pečlivě plánuje, v dalším okamžiku se vymkne kontrole. V životě má jedinou konstantu: nekonečnou touhu chránit, opatrovat a milovat Brooke Dumasovou.

Tohle je jeho příběh; od okamžiku, kdy ji poprvé spatřil a bez sebemenších pochyb věděl, že o ni a za ni stojí za to bojovat…






THE WALKING DEAD - ŽIVÍ MRTVÍ
Robert Kirkman, Jay Bonansinga
13. 8.

Pád Guvernéra 1
Woodbury… městečko v Georgii, vedené autoritativním Philipem Blakem, chráněný ostrůvek v krajině zamořené živými mrtvými... Jeho chabé bezpečí a stabilita však nejsou zadarmo – za výsadu života pod ochranou monstra zvaného Guvernér se platí vlastním svědomím!
To si postupně uvědomuje nejen Lilly Caulová, ale i další obyvatelé Woodbury. Samozvaný vůdce Philip Blake odhaluje svou pravou podstatu a dokazuje, jak tvrdý a nelítostný umí být.





BUĎ SE MNOU 
J. Lynn
27. 9.
Počkám na tebe 2
Tereza Hamiltonová prožívá drsný rok – zamilovala se do nejlepšího kamaráda svého staršího bratra. Jase s ní ale nepromluvil od té doby, kdy jí věnoval opravdu úžasný, dech beroucí polibek, takový, co vám změní život. Tereza se právě vymotala z příšerného vztahu a navíc jí hrozí, že kvůli zranění bude muset dát sbohem taneční kariéře. Nastal čas na plán B – vysokou školu. Možná tak dostane šanci přesvědčit Jase, že jí jeden polibek nestačí.
Jase Winstead má obrovské tajemství, jež nikomu neprozradil. Obzvlášť nechce, aby ho znala neuvěřitelně krásná sestra jeho nejlepšího kamaráda. Přestože s Terezou sdílel nejžhavější polibek v životě, uvědomuje si, že závazky mají přednost. Rozhodně nemá čas na romantický vztah. Nijak mu však nepomáhá, že nedokáže přestat myslet na polibek dívky, jež mu může převrátit život naruby.
Jase a Tereza se potkávají stále častěji a nejsou schopni vzájemné city popírat. Na obzoru však číhá nebezpečí, jež vyvrcholí tragédií. Zatímco se lidé v kampusu vzpamatovávají, osudem pronásledovaní milenci se musí rozhodnout, co jsou ochotni riskovat a co obětovat, aby mohli být spolu.


KRÁL
J. R. Ward
1. 10.

Bratrstvo černé dýky 11
Wrath, syn Wrathův, po staletí odmítal převzít po svém otci trůn krále upírů, ale nakonec se ho ujal – s pomocí své milované ženy Beth. I když ho koruna tíží neméně než královské povinnosti, vykonává svou funkci poctivě a zvládá i svou slepotu. Jenomže válka s Vyhlazovací společností neustává, upíří aristokracie spolu s Bandou bídáků plánuje převrat a Wrathovi nezbývá, než všechno riskovat a nebezpečím čelit. K tomu ještě čelí osobním problémům – Beth chce dítě, ale Wrath reaguje úplně jinak, než by si přála. Zvítězí spravedlnost a pravá láska?





VZDOR
Sarah Crossan
12. 11.

Dech 2
Bea, Alina a Quinn jsou na útěku. Odstartovali povstání a byli nuceni odejít z kapsule, jediného místa, kde je dostatek kyslíku. Bea přišla o rodinu, Alina ztratila domov a Quinn výsadní postavení. Podaří se jim přežít v nebezpečné Divočině? Mohou dokončit revoluci, již začali? V patách jim je mladý voják ze Speciálních jednotek a jejich jedinou šancí je zůstat pohromadě, přestože je okolností nutí se rozdělit. Budoucnost lidstva je v ohrožení a tito čtyři mladí lidé se musí rozhodnout, kde leží jejich loajalita.






CESTA PUSTINOU
Emmy Laybourne
26. 11.

Monument 14 3
Děti, jež přežily katastrofu v Monumentu, se konečně dostaly do bezpečí a žijí nyní v uprchlickém táboře v Kanadě. Bratři Dean a Alex pomalu a zdráhavě začínají věřit, že je po všem. Pak se ale dozvědí, že jejich ztracená kamarádka Josie žije.
Josie prožívá nejhorší okamžiky svého života, odtržená od přátel a uvězněná ve střeženém táboře plném krvežíznivých divochů, brutality a každodenního násilí. V důsledku prožitých hrůz ztratila veškerou naději na záchranu.
Astrid děsí až přílišný zájem vlády o její ještě nenarozené dítě a spolu s Deanem, Alexem a Nikem se vydávají na cestu v zoufalé snaze najít Nikovu lásku Josii.




THE WALKING DEAD - ŽIVÍ MRTVÍ
Robert Kirkman, Jay Bonansinga
26. 11.

Pád Guvernéra 2
„Poklidný“ život obyvatel georgijského městečka Woodbury vzal za své. Touha po pomstě a zúčtování žene jeho obyvatele do konfliktu, v němž se projeví pravý charakter lidí. A někteří teprve teď doopravdy poznávají sami sebe…
Začíná strhující finále čtyřdílné kroniky přežití lidí v apokalyptickém světě zamořeném chodícími mrtvolami. Karty jsou rozdány, hlavní hráči partie – Philip Blake, Lilly Caulová i skupina „cizinců“ vedená Rickem Grimesem – mají své slabiny i přednosti. Jenže v ošemetné konečné partii se nehraje fér a živí mrtví žádná pravidla neuznávají!

5 komentářů:

  1. Na Antigoddess se nehorázně těším. :) Anna byla suprová :)

    OdpovědětVymazat
  2. Většinu z toho neznám, ale abych se přiznal, Antigoddess vypadá prostě úžasně! Jsem rád, že se kniha dočká vydání i u nás! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Wait for you a Real vypadají suprove..tesim se moc..:)

    OdpovědětVymazat
  4. Hellhole...ta obálka se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Baronet se poslední dobou docela rozjíždí a to se mi moc líbí. :)

    OdpovědětVymazat