9. srpna 2013

Michael Northrop - V pasti


V den, kdy začala sněhová bouře, nikdo netušil, že bude trvat celý týden. Běsnící vítr, nekonečné závěje sněhu a vše spalující mráz. Pro ty, které bouře zasáhla, tak už není hlavní starostí, jak zůstat v teple, ale jak přežít.

Scotty a jeho přátelé Petr a Jason patří k posledním ze sedmi studentů, kteří po začátku bouře čekají v budově své střední školy, až pro ně někdo přijede. Brzo jim však dojde, že jim nezbyde nic jiného, než ve škole přenocovat. Což se nezdá jako vůbec špatný nápad, zvlášť když s nimi v budově zůstaly dvě nádherné holky. Ale pak vypadne proud, poté teplo. Vodovodní trubky zamrznou a popraskají. A na střeše se hromadí sníh, který je může každou chvíli zavalit. Jak dny pokračují, sněhové závěje jsou vyšší a vyšší a prázdné místnosti jsou chladnější a tmavší, všem postupně dochází, že nastává boj o holý život. A že budou muset učinit nejtěžší rozhodnutí ve svých životech.

Vyjde v září v nakl. CooBoo

4 komentáře:

  1. Tohle vypadá zajímavě, od obálky až po anotaci :) Kubulíni se v poslední době dost překonávají! Tohle, Mezi odstíny šedi...samé zajímavé kousky :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...a ten smajlík na konci neměl být smutný :D

      Vymazat
  2. Tak na tuhle knížku se moc těším :))

    OdpovědětVymazat
  3. Právě čtu a zatím se mi moc líbí :3 Ikdyž jakože chudáci ty lidi..

    OdpovědětVymazat