9. června 2014

Fantom PRINT připravuje na rok 2014...

MAGIE STŘELNÉHO PRACHU
Ilona Andrews
Svět Kate Daniels 1
Andreu Nashovou možná vykopli z řad Rytířů milosrdné pomoci jen proto, že je podle nich „hřích“ být kožoměncem, ale ona se odmítá stáhnout do ústraní a lízat si rány. Možná přišla o vše, na čem celý život pracovala, ale když jí život staví do cesty překážky, je připravená se s nimi porvat – jen si na to musí vybrat ten správný kalibr. Zatímco se snaží znovu najít pevnou půdu pod nohama, pracuje pro Špičkově ostrou vyšetřovací agenturu, firmu své nejlepší kamarádky Kate Danielsové. Ale když někdo nečekaně zabije kožoměnce pracující pro Rafaela Medranu, Andreina bývalého milence a alfa samce v klanu Boud, dostane na starost ten nejhorší případ ve své kariéře. Andrea a Rafael budou muset spolupracovat, aby polapili mocného zabijáka, a stihnout to dřív, než se stačí zabít navzájem nebo než to jejich záhadný cíl udělá za ně. Ale když zachraňujete svět, občas je nějaká menší oběť potřeba, nebo ne?


KOUSNUTÍ PÁTEČNÍ NOCI
Chloe Neill
Upíři z Chicaga 2
Jeden by si myslel, že titulky v novinách vyprovokují občany Větrného města k boji proti nám, krvežíznivcům. Místo toho nám i po deseti měsících zůstává status celebrit, hodný hollywoodských hvězd. Odháníme paparazzie, kteří jsou jen o něco méně nebezpeční než zabijáci s kříži a kůly. Abyste mě správně pochopili… Prostý lid není úplně nadšený, že má žít po boku nemrtvých, ale aspoň nevzal naše sídlo útokem. Zatím.
To se však může změnit, až se dovědí o mejdanech, neboli večírcích, kam si upíři vodí lidi jako dobytek a sají jejich krev ve velkém. Většina civilizovaných upírů takové chování odsuzuje. Ovšem pro začínajícího reportéra, který chce udělat dojem na svou rodinu z vyšších kruhů, je to skvělé sousto.
Proto můj Mistr, Ethan Sullivan – několik století starý, avšak naprosto zachovalý upír – nyní žádá, abych se znovu spojila se svou snobskou rodinou a posloužila jako prostředník mezi lidmi a upíry… a pomohla utajit před médii některé nechutné detaily naší existence. Někdo však touží po tom, aby si lidé a upíři začali jít po krku – někdo, kdo v sobě chová dávnou zášť…


OTROKYNĚ CITŮ
Nalini Singh
Psy-Měňavci 1
Ve světě bez emocí, v němž vládnoucí psyové jakékoliv tužby trestají, musí Sascha Duncanová skrývat své pocity, které ji usvědčují z nedokonalosti. Odhalit je by znamenalo vystavit se hrůzné „rehabilitaci“ – kompletnímu vymazání duše a ztrátě všech vzpomínek na to, kým byla…
Lucas Hunter je měňavec, člověk i zvíře v jednom, hladový právě po těch zážitcích, kterými psyové opovrhují. Po staletích křehkého soužití stojí nyní psyové a měňavci na pokraji války, vyvolané brutálními vraždami několika měňaveckých žen. Lucas je odhodlán nalézt mezi psyi vraha, který chladnokrevně zabil členku jeho smečky, a Sascha je jeho vstupenkou do pečlivě střežené psyské společnosti.
Brzy však zjistí, že je tato na první pohled chladná žena schopna intenzivních prožitků – což silně přitahuje zvíře v jeho nitru. Lucas a Sascha jsou lapeni mezi dvěma znesvářenými světy a musejí oba zůstat věrni tomu, kým jsou – nebo vše obětovat a okusit temné pokušení… 


MAGIE NA VZESTUPU
Ilona Andrews
Kate Daniels 6
Kate a její druh Curran, Pán šelem, se potýkají se závažnou situací, z níž se svírá srdce. Ve Smečce se mnoho dětí kožoměnců nedožije dospělosti, protože nejsou schopné ovládnout svá vnitřní zvířata. Sice existuje lék, který jim v tom může pomoci, ale tajemství jeho výroby bedlivě střeží evropské smečky a v Atlantě je ho k dostání jen velmi málo.
Kate nedokáže přihlížet, když trpí nevinní, ale hrozí, že řešení, jež se jim s Curranem naskytlo, může být ještě mnohem bolestivější. Evropští kožoměnci, kterým už se jednou podařilo nad Pánem šelem vyzrát, ho požádali, aby jako neutrální třetí strana zprostředkoval vyřešení jednoho sporu a zaplatí mu za to právě lékem. Kate a Curran vědí, že musejí nabídku přijmout – v sázce je přežití mladých lidí a budoucnost Smečky –, ale ani na minutu nepochybují, že míří přímo do pasti…


OSUDOVÁ SMĚNA
Cassie Alexander

Edie Spence 3
Sestra Edie Spenceová je znovu povolána, aby zachraňovala životy. Tentokrát je to ale osobní. Přijde jí nová komunita zombií, upírů a měňavců na pomoc, když je nejvíc potřebuje?
Když byla Edie propuštěna z paranormálního oddělení Okresní nemocnice, zhroutil se jí celý svět. Teď se opět otřásá v základech. Její matka je smrtelně nemocná a existuje jen jedna věc, která ji může zachránit: upíří krev. Upíří komunita se však Edie straní. Kde ji má tedy získat, aniž by při tom přišla o život?
Edie doufá, že ji sežene na klinice na druhém konci města, kde teď pracuje, ale kde také roste zlá moc. Zuří války upírů. Vracejí se staří nepřátelé. Objeví se i Ediin bývalý přítel-zombie. Je však stále tím mužem, kterým býval? A co bude se záhadným doktorem, s nímž ji pojí nečekané pouto?
Bude na to muset přijít brzo, protože se má co nevidět rozpoutat peklo – do slova a do písmene – a čas běží…


DEADSHIFTED
Cassie Alexander

Edie Spence 4
Když se sestra Edie vrhne do nejnovějšího nadpřirozeného dobrodružství, málem je stažena do hlubin…
Edie Spenceová – zdravotní sestra na oddělení pro paranormální pacienty – zoufale potřebuje dovolenou. Musí si oddychnout, aby si uchovala zdravý rozum. Když však spolu se svým přítelem, měňavcem Asherem, vyrazí lodí na Havaj, zjistí, že mořská nemoc nebude jedinou věcí, která by mohla ohrozit jejich romantický výlet.
Na palubě se Asher setká tváří v tvář s Nathanielem, dávným nepřítelem z temné minulosti. Asher je přesvědčen, že má něco za lubem… Zvláště, když pasažéry začne kosit záhadná nemoc, jež se nepodobá ničemu, s čím se Edie a Asher kdy setkali.
Edie brzo zjistí, že musí bojovat o život člověka, na němž jí nejvíce záleží – Ashera. Dokáže Edie ve vzniklém chaosu zachránit jejich společnou budoucnost? Bude toto setkání s nadpřirozenem její poslední?


UNHOLY GHOSTS
Kane Stacia
Downside 1
Svět není takový, jaký býval. Mrtví vstali z hrobů a útočí na živé. Mocná Církev Skutečné pravdy, která od pádu vlády o všechny pečuje, přísahala, že odškodní občany obtěžované mrtvými.
Seznamte se s Chess Putnamovou, potetovanou čarodějkou a neformální lovkyní duchů, která se v zapuzování děsivých mrtvých opravdu vyzná. Ale Chess skrývá temné tajemství – dluží spoustu peněz nebezpečnému drogovému králi Bumpovi, který chce okamžitou splátku ve formě nebezpečné práce zahrnující černou magii, lidskou oběť, ohavného démonického netvora a tolik zlovolné magie, že by dokázala vyhladit celé město duší.
Chess je zmítána mezi vášní k vůdci nepřátelského gangu a přitažlivostí k Bumpovu nelítostnému vymahači. Začíná zvažovat, jestli ten spěch stojí za to… Jasně, že stojí.


VISIONS OF HEAT
Nalini Singh
Psy-Měňavci 2
Faith NightStar dávno přivykla naprosté citové sterilitě Utišení, ale nyní je bez zjevné příčiny trýzněna temnými a krvavými představami o smrti. To nikdy nevěstí nic dobrého, ale u Faith je situace ještě horší, protože je to F-psyka, obdařená vysoce ceněnou schopností předvídat budoucnost. Pak se její vize promění v ještě nebezpečnější pocity – ve spalující touhu… a intenzivní rozkoš. Její jasnozřivost je tak mocná a její mysl tak křehká, že emoce, po kterých touží, ji mohou snadno zničit.
Měňavec Vaughn D’Angelo na sebe umí brát podobu člověka i jaguára, ale je to jeho zvířecí stránka, kterou to k Faith silně přitahuje. Jaguáří instinkty mu říkají, aby si tuto naprosto fascinující ženu přivlastnil, a lidská polovina nic nenamítá. Zatímco Vaughn prahne po pocitech a touží Faith po všech stránkách uspokojit, pro ni je chtíč nebezpečím, které by mohlo zpřetrhat poslední vlákna její příčetnosti.
A jsou tu ještě psyové, kteří chtějí Faithiny schopnosti využít k vlastním cílům. Musejí ji proto všech pocitů zbavit – a od Vaughna ji držet co nejdál.

Žádné komentáře:

Okomentovat