25. března 2014

Marissa Meyer - Cress


MĚSÍČNÍ KRONIKY 3
Cress od dětství vyrůstala sama uvězněná v umělém satelitu. Jedinou společnost jí zde dělají počítačové obrazovky. Díky času strávenému s počítači se Cress vypracuje ve špičkovou hackerku. Naneštěstí je však přinucena pracovat pro královnu Levanu a právě dostala rozkazy vystopovat Cinder a jejího pohledného průvodce. Cinder a kapitán Thorne jsou na útěku. Společně se Scarlet a Vlkem plánují svrhnout královnu Levanu a zabránit její armádě v invazi na Zemi. Právě Cress může Cinder a jejím společníkům pomoct. Odvážný pokus zachránit ji se však nezdaří a celá skupina se rozdělí. Cress má konečně svou svobodu, ale musí za ni zaplatit vyšší cenu, než si dovedla představit. A královna Levana nehodlá připustit, aby se někdo postavil do cesty její svatbě s císařem Kaiem.
I když se Cress, Scarlet ani Cinder necítí být povolány k záchraně světa, zdá se, že jsou jedinou nadějí, kterou svět má.
 
Vychází v dubnu v nakl. Egmont

6 komentářů:

  1. Cress vyjde už v dubnu? Tak to koukám, to si vážně dost pospíšili. :) I když podle bux.cz by ta kniha měla být vázaná a to pevně doufám, že je to nějaká chyba. To by snad neudělali, aby třetí díl hodili v pevné vazbě. No, jinak jsem moc zvědavá na českou obálku. :) Dost bych brala, kdyby byla v podobném duchu jako obálka Scarlet, protože ta je moc povedená. A snad nebudu vypadat zase úplně jinak, jop.

    OdpovědětVymazat
  2. Překvapilo mě, že to vyjde už v dubnu. Anotace mě chytla, tak doufám že bude skvělá i knížka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem čuměla, že to má vyjít už příští měsíc. No uvidíme, třeba se to ještě změní :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super, těším se, i když jsem ještě nečetla Scarlet :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak na tuhle se šíleně těším! A vyjde dokonce za chvíli! :) Moc krásná obálka, česká by mohla být stejná, bylo by to super :)

    OdpovědětVymazat
  6. Už se nemužu rolkar hlavne na tu pasaže s cinder a kaiem

    OdpovědětVymazat