1. srpna 2014

Letní knižní hop 2014


LETNÍ KNIŽNÍ HOP POŘÁDÁ CATHY.

_________________________________________________________________________

Asi nebudu zdržovat a rovnou napíšu nějaké ty pravidla :).

PRAVIDLA:
- soutěž trvá od 1.8. 2014 do 15.8. 2014
- je otevřena pro ČR a SR
- nevybrala jsem konkrétní knihu, takže si můžete vybrat jakoukoli budete chtít :). Ovšem, jelikož soutěž financuji já, tak jsem stanovila limit v hodnotě 350 Kč.
- bude 1 výherce

SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ: pište prosím bez háčků a čárek!

HODNĚ ŠTĚSTÍ VŠEM!
  a Rafflecopter giveaway

 

10 komentářů:

  1. Ahoj...moc nechápu, jak takový knižní hop funguje...nenapsala by jsi mi menší info. ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, je to projekt, který pořádají blogeři. Stačí, když se zúčastníš soutěží (o knižní ceny), které připravili, viz. seznam blogerů v tomto příspěvku :). Vyplníš formuláře nebo komentáře a když hop skončí, tak se vyhlásí vítězové :), mezi kterými můžeš být i ty ;)..

      Vymazat
  2. Ja som včera vyplnila celý formulár, ale dnes sa mi dá vyplniť znovu, tak neviem či mi včerajšie vstupy započítalo. Chcela by som si každý deň vypĺňať to zdieľanie, ale nerada by som mala duplicitný formulár. Pozrieš sa na to, prosím? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som asi retardovaná alebo čo. Čítala som si vetu 'pište prosím bez háčků a čárek!' 2x, ale aj tak...Naozaj sa veľmi ospravedlňujem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pohodě ;) Nebudeš jediná, já tak nějak počítám s tím, že to budu potom luštit :D..

      Vymazat
  4. V první řadě... omlouvám se, ale jaksi jsem zapomněla psát bez háčků a čárek :( A to jsem si to četla, no jsem trubka prostě... :D
    Díky za možnost zasoutěžit si :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Jak už jsem psala víš, to je v pořádku, já to nějak zvládnu :).. Není zaco, já mám zase radost, že může někoho obdarovat a potěšit knihou :)

      Vymazat
  5. Jááj, omlouvám se jako další člověk, ale jsem asi mentál a i když jsem si tu větu bez háčků a čárek přečetla, rozjela jsem tam snad jen slova, která obsahují háčky a čárky. :D Promiň, moc se omlouvám.

    OdpovědětVymazat