28. května 2011

Nepoučitelná

Přesně jak říká nadpis.. Rychle se mi okouká vzhled mých stránek a proto ho často měním.. Do teď jsem si vždycky nějaký našla na internetu, ale tento jednoduchý jsem si spatlala sama.. Musím říct, že mi vyhovuje zatím nejvíce.. Žádné složitosti a vše je podle mých představ ;)..

Jedna věc mě štve a to, že nevidím své čtenáře :(... Stává se mi to i na jiných stránkách, ale u některých je to zase v pohodě.. Snad je to zase něco u Blogger.com a brzy se to dá do pořádku..

Také jsem přemýšlela o Giveaway.. ale to asi až o prázdninách a vybrala bych nějakou novinku, která zrovna v tu dobu vyjde.. K účasti nebude potřeba žádných extra vstupů, takže každý bude mít stejné šance na výhru :)..

4 komentáře:

  1. ahoj Lili.en máš skvělý blog a s tím vzhledem blogu tě chápu já sama ho měním skoro každý měsíc. Ale tenhle nový vzhled je krásný jednoduchý a přehledý :)a Blogger.com mě dneska vytáčí do nepříčetnosti, neustále mi něco nefunguje a GFC mi také nejdou zobrazit, přijde mi, že se v poslední době zbláznil :D

    OdpovědětVymazat
  2. přesný, já taky u sebe ani u jiných nevidím followers :( nevím co s tím je :( a tenhle design se mi moc líbí, jednoduchý a přehledný

    OdpovědětVymazat