13. srpna 2011

Pád | Pád

Autor: Lauren Kate
Originální název: Fallen
Série: Andělé
Díl:
první
Nakladatel: Knižní klub
Rok vydání: 2011
Počet stran: 320

Vazba: pevná

Některým andělům je souzen pád...
Na Danielu Grigorim je něco bolestně povědomého. Ten záhadný, odtažitý chlapec upoutal pozornost Luce Priceové, už když ho viděla poprvé - v první den jejího pobytu v internátní škole pro problémové mladistvé. Ve škole, kde jsou zakázané mobilní telefony, všichni ostatní studenti jsou divní a každý krok sledují bezpečnostní kamery, znamená Daniel pro Luce jediný světlý bod.
A přestože on s ní očividně nechce mít nic společného - a dává to jasně najevo -, něco ji k němu přitahuje jako můru plamen svíčky. Luce musí zjistit, co se Daniel tak zoufale snaží utajit... i kdyby ji to mělo zabít.



Autor: Lauren Kate
Originálny názov: Fallen
Séria: Padlí anjeli
Diel: prvý
Vydavateľstvo: Ikar
Rok vydania: 2011
Počet strán: 304
Väzba: pevná

Na Danielovi Grigorim je čosi bolestne známe. Tajomný, uzavretý chlapec pritiahne pozornosť sedemnásťročnej Luce Priceovej hneď v jej prvý deň na internátnej škole Meč a kríž pri meste Savannah. Je jediným svetlým bodom na mieste, kde nie sú dovolené mobilné telefóny, ostatní študenti sú vyšinutí a bezpečnostné kamery ich sledujú na každom kroku.

Daniel však nechce mať s Luce nič spoločné – a dáva jej to jasne najavo. No ona sa nevzdáva. Mládenec ju priťahuje ako svetlo nočného motýľa a Luce musí zistiť, čo pred ňou tak zúfalo skrýva... aj keby ju to malo stáť život.

2 komentáře:

  1. Pád očekávám v pondělí :). Musela jsem si ho předobjednat, protože tu knížku hrozně moc chci :), ani nevím proč, ale každopádně mi přijde.

    OdpovědětVymazat
  2. Jé... já si jí chci taky brzy objednat :).. ale až budou penízky nu :)

    OdpovědětVymazat