29. září 2011

Jill Myles - Sukuby to rády horké

Nakladatelství Levné knihy zveřejnilo 2. díl Sukuby to rády horké, série Sukubí deníky od Jill Myles


Nikde není psáno, že být sukubou je snadné. Jackie Brightonová se teprve učí sukubou být. Má dva úžasné milence - padlého anděla přes den a upíra na noc - ti oba se zdárně starají o uspokojování jejího nenasytného chtíče. Nic by na uspořádání svého života sukuby neměnila až do chvíle, kdy nechtěně svým dotykem zbaví vědomí poslíčka s pizzou. Pro takovou událost existuje jediné vysvětlení - Jackie je prokletá. A co hůř - nezbaví-li se včas svého prokletí, bude nucena souložit stále častěji a častěji, dokud vysílená z milostných hrátek nezemře vyčerpáním. Sejmout kletbu jí možná může pomoci nejstarší sukuba ve Státech, proto se Jackie a její věrná přítelkyně Remy vydávají pro radu do New Orleans. Je to závod s čaem ve světě plném nástrah a démonů... Dokáže bystrá zrzka v minisukni přelstít síly zla?

Kniha je dostupná na prodejnách, ale brzy bude k objednání i v e-shopu

5 komentářů:

  1. To není možný...zrovna dneska jsem se koukala na e-shop levných knih, kdy asi tak vyjde...a akorát psali 30.9. ...buch a je to tady...xD super musím si ji koupit..:)

    OdpovědětVymazat
  2. mně osobně taky avon laky nijak nevadí, ale tenhle tmavý je bohužel nekvalitnější

    OdpovědětVymazat
  3. o chochó, to si musím koupit :D ještě že tak vzorně informuješ :D

    OdpovědětVymazat
  4. nevíš, kdy má vyjít další díl nebo zda již vyšel? díky

    OdpovědětVymazat
  5. Alipeli: 3. díl ještě nevyšel a bohužel o něm nemám žádné informace, ale myslím, že příští rok (nebo i dřív) se můžeme těšit ;)..

    OdpovědětVymazat