7. listopadu 2011

Křídla | Krídla

Autor: Aprilynne Pike
Originální název: Wings
Série: Křídla
Díl:
první
Nakladatel: Fortuna Libri
Rok vydání: 2011
Počet stran: 304
Vazba: pevná

Patnáctiletá hrdinka Laurel jde poprvé do školy (předtím ji učila matka) a snaží se přizpůsobit novému prostředí. Brzy najde přítele, který jí podá pomocnou ruku. David se nemusí přemáhat, nová spolužačka je nesmírně krásná, jemná a milá dívka. Vypadá jako víla, říká si David, ale to ještě netuší, že není daleko od pravdy a že jej po boku Laurel čekají pěkně horké chvíle. Bytosti z jiného světa se dostávají mezi lidi a začíná boj na život a na smrt…

Příběh - originální fantasy s přídechem thrilleru a hororu, ale i s prvky love story - o dívce se zvláštním jménem Laurel se čte doslova jedním dechem. 




Autor: Aprilynne Pike
Originálny názov:
Wings
Séria:
Krídla
Diel: prvý
Vydavateľstvo: Fortuna Libri
Rok vydania: 2011
Počet strán: 304
Väzba: pevná

Tento výnimočný príbeh plný kúziel a intríg, lásky a nebezpečenstva navždy zmení všetko, čo ste si doteraz mysleli o vílach.

Otočila sa tvárou k zrkadlu a ako zhypnotizovaná upierala zrak na čudesné útvary, ktoré sa jej vznášali vedľa hlavy. Vyzerali skoro ako krídla.
Chvíľu stála v nemom úžase a s vyvalenými očami civela na svoj odraz v zrkadle. Nech už to bolo čokoľvek, ohromilo ju to svojou krásou. 

6 komentářů:

  1. Nádherný cover - na knihu jsem zvědavá už jen z toho důvodu, že jsem asi nic s tématikou víl nečetla...pokud nepočítám pohádky:)

    OdpovědětVymazat
  2. A.: přesně... obálka je dokonalá... a také jsem na obsah zvědavá :).. těším se, až jí budu mít doma...

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem na tuhle knihu dost zvědavá :D Vidím to na vánoce :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nevíš kdy přesně má vyjít..? :) Jinak se na ni taky neskutečně těším...to si ji člověk musí pořídit už jen kvůli tomu obalu...xD

    OdpovědětVymazat
  5. G.: no.. ona už by měla být vydaná :D.. U nakladatelství píšou říjen a třeba v Luxoru jí mají... psala jsem do Beletrie a plánujou jí naskladnit začátkem prosince ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to nám přesně vyjde na to prosincové objednávání ne..? xD to si ji tam rovnou přihodím..xD

    OdpovědětVymazat