15. prosince 2011

Rakve lásky

Autor: Ellen Schreiber
Originální název:
Vampire Kisses 2: Kissing Coffins
Série: Upíří polibky
Díl:
druhý
Nakladatel: Zoner Press
Rok vydání: 2011
Počet stran: 160
Vazba: brožovaná

Může láska k upírovi přestát nástrahy světa?
Ravenin dávný sen se konečně splnil! Našla si přítele, který je nejen citlivým gotikem jako ona, ale ještě navíc i princem temnot - upírem, o němž vždycky snila. Jenže jejich štěstí nevydrželo dlouho. Alexander ze svého sídla na Benson Hill zmizel. Zoufalá Raven je však odhodlána ho nalézt, a tak využije nadcházejících jarních prázdnin a vydává se po jeho stopách do sousedního městečka. Při svém pátrání se seznámí s přitažlivým Jaggerem, ze kterého se záhy vyklube upír a navíc Alexandrův zapřísáhlý nepřítel. Raven se vrací se do Dullsville a přestože se jí nakonec podaří svého milého najít, její dobrodružství rozhodně nekončí. Právě naopak.

Autorka románu Ellen Schreiber mistrně spojila romantiku s humorem a vytvořila tak příběh, který si získá srdce každé dospívající dívky snící o svém upírovi. Podle její předlohy také vznikla úspěšná trilogie Upíří polibky: Pokrevní příbuzní, kterou si zamilovali mnozí příznivci mangy i upírů.

1 komentář:

  1. Ahoj:)
    Noo, já toho mám teď strašně hodně:( Navíc si musím vymyslet téma bakalářky a jako vůbec netuším:( Takže nevím, kdy budu na icq... Moc slavně to nevidím... Ale když se tam objevím, tak dám určo vědět:) Jo a brzy se uzdrav!;)

    OdpovědětVymazat