7. ledna 2012

David Šenk - Aporver + film

První kniha série Aporver


V Ecidilu, kde leží srdce Aporveru, se na počátku věků zrodil veškerý život. Po létech klidu a míru se však planeta ocitá v nebezpečí, čeká ji zánik a temnota. Prin s Rolanem hledají v dalekých nepoznaných krajích bájný Ecidil, aby se svět mohl znovu nadechnout a proměnit v ráj, jakým ještě před nedávnem byl. Aporver je odsouzen k záhubě. Jeho Srdce bije z posledních sil. Ten, kdo ho vyléčí, zachrání celý svět. 


Druhá kniha série Aporver

 

Dny Aporveru jsou sečteny! Temnoty pohlcují vše živé. Jen ten, kdo uvěří v dobro, může Aporver zachránit.Krev Věštců vytváří jediný rudý pramen, který postupně tmavne, až je černý jako noc sama. Země se začne třást, sloupy života puknou a z trhlin se vyvalí Temnoty. Staletí klidu a míru nahradí strach a boj o holý život. Ecidil je živý, nepředvídatelný a objevuje se tam, kde ho nejméně čekáme. Existuje někdo, kdo ho najde a v jeho náruči vysloví to správné přání, při kterém se Temnoty rozplynou? Je ještě naděje?

________________________________________________________________

V roce 2012 bude premiéra českého filmu Poslední z Aporveru, který kombinuje živé herce s animovaným a počítačově vytvořeným prostředím...


2 komentáře: