23. února 2012

2 novinky

První kniha série Vlčí pramen

PROMĚNA od Nancy Holder a Debbie Viguié


Po smrti rodičů se Kat přestěhuje k dědovi do městečka skrytého hluboko v lesích, ale tam se jí vůbec nelíbí. Ve škole se velmi brzy skamarádí s Trickem a Cordelií, do Justina se dokonce zamiluje. Jenže když ji jednou napadne vlk, začnou se všichni tři kamarádi chovat divně. Neskrývají nějaké tajemství? Kat se bojí, že uvízla ve světě přízraků, a neví, komu má uvěřit.

Plánováno na květen 2012

______________________________________________________________

NOČNÍ ZÁŘE od Tanji Heitmann


 V Noční záři, další z řady knih plných magie a imaginace, je Adam, tvor, který spolu s nitrem démona přijal i nesmrtelnost a vynikající lovecké vlohy a putuje časem v podobě krásného mladíka, povolán do Los Angeles šedesátých let minulého století, aby vyslídil pachatele krvavých obětních obřadů, jimiž ohrožuje nenápadnou existenci ostatních tvorů žijících mezi lidmi. Netuší však, že je to pouze záminka. Ve skutečnosti má vystopovat monstrum, které zabíjí bytosti jemu podobné a okrádá je o démony usídlené v jejich nitru. Při plnění svého obtížného úkolu se Adam nečekaně zamiluje do smrtelnice Esther a čeká ho další velké překvapení.

Plánováno na březen 2012

8 komentářů:

  1. Česká obálka Noční záře není vůbec špatná.. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není, ale originál se mi líbí o dost víc... no zato Alpress by se měl stydět :D..

      Vymazat
  2. No teda ta obálka na Proměnu je děsná, kdyby tak nechali originál.

    OdpovědětVymazat
  3. Teda z proměny jsem nadšená, ale její obálkou až tak ne. Vždy jsem na deviantart obdivovala sérii fotek, ze které je vybraná i fotografie na obálce, ale ta česká působí hrozně! :D Ale tak alpress nemá nikdy dechberoucí obálky, takže to je vzhledem k tomu docela přijatelné.
    PS: Mohu sdílet na blogu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě... Alpress je má na jedno brdo :D... jasně, že můžeš ;)

      Vymazat
  4. O první knize jsem neslyšela, ale podle anotace by nemusela být špatná. Noční záři jsem objevila nedávno a už si na ni brousím své knihomolí zoubky :D.
    A Lili.en (nevím kdy k tomu došlo, já to postřehla až teď) musím pochválit nový design. Opravdu povedený, moc se mi líbí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky :D... Moc se mi líbila kniha od Tanji H. Zimní měsíc a Ranní červánky na mě čekají.. tak tuhle knihu si nenechám ujít :)..
      Jinak moc děkuji za pochvalu designu :)..

      Vymazat
  5. O Noční záři jsem už slyšela, ta mě celkem dost zaujala:) Jinak doufám, že ta česká obálka k Vlčímu pramenu není oficiální:)

    OdpovědětVymazat