24. února 2012

Damian Dibben - Bouře začíná

První kniha série Strážci minulosti


Představte si, že vaši rodiče zmizeli - nejen v prostoru, ale i v čase… Jakeovi rodiče zmizeli a mohou být na jakémkoli místě na světě - a zároveň v kterékoli době v minulosti. Rodina Djonesových má totiž ohromující tajemství: patří ke STRÁŽCŮM MINULOSTI, tajné společnosti, která cestuje staletími a brání zločincům, aby zasahovali do dějin a přetvářeli si je po svém. Na začátku pátrání po rodičích je Jake vytržen z Londýna 21. století, přemístěn do Francie 19. století a dopraven do Bodu nula, kde se nachází ústředí společnosti strážců. Zde se seznámí s podivuhodnou skupinou agentů a vůbec poprvé uslyší o obávané rodině Zeldtových, která má v plánu zničit náš svět, jak ho známe… Minulost je v nebezpečí; jen Jake Djones ji může zachránit!

Plánováno na březen 2012

3 komentáře:

  1. Teda! To mě docela zaujalo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na to, že naši rodiče zmizeli a my je musíme najít jsme si hráli jako děti pořád :D Vlastně jsme v té doba natočili celý film:D Ale teď vážně, anotace je zajímavá a obálka taky:)

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím, co se to s těma obálkama děje, ale tohle je už pátá nebo šestá kniha, která má na coveru stejného kluka... stejné foto :)) Jinak na knihu jsem zvědavá :))) GR sice nic moc hodnocení ... ale uvidíme, nebudu soudit... naposled jsem se spálila :D

    OdpovědětVymazat