3. února 2012

J. R. Ward - Chamtivost

První kniha série Padlí andělé


Sedm smrtelných hříchů. Sedm duší, které musí být zachráněny. Věčný souboj mezi dobrem zlem, mezi spasitelem bez víry a démonem, který chladnokrevně míří za svým cílem a nemá co ztratit.

Jim Heron, příslušník tajných armádních jednotek, jehož profesí je zabíjet na rozkaz svých nadřízených, na vykoupení nevěří a hřích považuje za relativní. Jeho neotřesitelný názor se však změní v okamžiku, kdy se stane padlým andělem a dostane za úkol spasit duši sedmi osob, stravovanou jedním ze sedmi hlavních hříchů. A při svém poslání nesmí selhat.

Vincent diPietro zaprodal svou duši hromadění majetku a peněz už ve svých sedmnácti letech a ze svých nároků nehodlá slevit až do chvíle, kdy se seznámí s jedním ze svých zaměstnanců, drsným, upřímným a samorostlým motorkářem, který se prohlásí za jeho spasitele. Vinův život je pevně spjatý s okouzlující kráskou, kterou se rozhodl požádat o ruku, avšak v kritickém okamžiku se seznamuje s ženou, díky níž zpochybní nejen svůj vytčený cíl, ale i svou volbu a touhu svého srdce a spolu se svým zachráncem se rozhodne zapojit do souboje o osvobození své vlastní duše. 
 
Plánováno na březen 2012

3 komentáře:

  1. Už se moc těším na tuhle sérií od J.R. Ward...ta obálka teda nic moc...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, strašně moc :).. a obálka.. myslím, že od Baronetu se něčeho lepšího nedočkáme, ale zase není to tak hrozné.. jen to obr písmo mi tam nesedí :D

      Vymazat
    2. Jo to písmo je divný..ale je fakt, že na to, že je to od baronetu to celkem jde..mohlo to být horší...:D

      Vymazat