29. února 2012

Padlí andělé a Sestřenky

Padlí andělé 2
Aerie a Zúčtování


Třetí a čtvrtá kniha Padlích andělů od Thomase E. Sniegoskiho
Aaronův poslední ročník na střední škole byl všechno jen ne normální. Dokáže mluvit se svým labradorem Gabrielem, ale co víc, zjistil, že je Nephilim, potomek padlého anděla a smrtelnice. A aby ani to nestačilo, vypadá to, že je vyvoleným, který má za úkol přinést všem padlým andělům smíření a spočinutí na nebesích. Ale samozřejmě to není jen tak, proti němu stojí nejvyšší z Mocností Verchiel, který je odhodlán zabránit vykoupení padlých za každou cenu, tedy za cenu Aaronova života. Poslední bitva se blíží, bude Aaron připraven? A podaří se mu zachránit i ty, co miluje?

 _______________________________________________________________________

Sestřenky 3
Dědičky


 Závěrečná kniha od Andrzeje Pilikiuka
V závěrečné části série se oblíbené sestřenky vrátí do své vesnice, aby obnovily rodový statek. Musí však přemoci nejen odpor deklasovaných venkovanů, ale i cizí magii, ohrožující princeznu Moniku. Cyklus navíc uzavírá rovněž dramatické střetnutí alchymisty Sedzivoje s Bratrstvem Druhé cesty, které ze všech sil usiluje o tajemství nesmrtelnosti.
Po letech čekání se tak dočkáme uzavření další série mistra polské fantasy Andrzeje Pilipiuka a v jeho duchu jde opět o čtivou a zábavnou knihu, jež potěší všechny jeho příznivce.

Obě knihy vyjdou v březnu 

Žádné komentáře:

Okomentovat