21. dubna 2012

Kouzlení | Kúzla

Autor: Aprilynne Pike
Originální název: Spells
Série: Křídla
Díl: druhý
Nakladatel: Fortuna Libri
Rok vydání: 2012
Počet stran: 362
Vazba: pevná

Od chvíle, kdy se Laurel podařilo překazit zákeřným trollům plán na získání přístupu k tajné bráně do vílího království, uplynulo šest měsíců. Její pravá identita je prozrazena a křehká dívka se ocitá v mnohem větším nebezpečí než dřív.
Trollové jsou nejen mimořádně chamtiví, ale rovněž pomstychtiví. Aby Laurel lépe ochránila sebe, svou rodinu i přátele, rozhodla se strávit letní prázdniny v Avalonu, kde se zdokonaluje v dovednostech podzimní víly.
I když je vílí říše nádherná, život mezi lidmi Laurel naučil dívat se na mnohé věci jinýma očima. Pocit rozpolcenosti mezi světem víl a světem lidí, kde na ni čeká její první láska David, v ní ještě prohlubuje rostoucí náklonnost k vílímu strážci Tamanimu.



Autor: Aprilynne Pike
Originálny názov:
Spells
Séria:
Krídla
Diel: druhý
Vydavateľstvo: Fortuna Libri
Rok vydania: 2012
Počet strán: 360
Väzba: pevná

Prešlo šesť mesiacov odvtedy, čo sa Laurel podarilo prekaziť trolom ich plán na získanie prístupu k prísne stráženej bráne do vílieho kráľovstva. Jej pravá identita je prezradená, a tak sa ocitá v ešte väčšom ohrození života. Trolovia sú nielen mimoriadne chamtiví, ale aj neuveriteľne pomstychtiví. Aby Laurel dokázala lepšie ochrániť seba, svoju rodinu aj priateľov, letné prázdniny trávi v Avalone, kde sa zdokonaľuje v schopnostiach jesennej víly. Hoci je vília ríša nádherná, život medzi ľuďmi Laurel naučil pozerať sa na mnohé veci inak. Pocit rozpoltenosti medzi svetom víl a svetom ľudí, v ktorom na ňu čaká jej prvá láska David, v nej ešte viac prehlbuje rastúca náklonnosť k víliemu strážcovi Tamanimu.

Žádné komentáře:

Okomentovat