17. července 2012

Meg Cabot - Mezi láskou a smrtí


Sedmnáctiletá Pierce se málem utopila v bazénu na zahradě domu svých rodičů a vyvázla jen zázrakem. Událost byla posledním hřebíčkem do rakve rozkládajícího se manželství jejích rodičů a Pierce se s maminkou přestěhovala do ostrovního městečka jejího mládí, kde žije i babička a strýček s pochybnou pověstí. Po počátečních obtížích nachází ve škole nové přátele a setkává se i s tajuplným, ponurým, lehce agresivním, ale právě proto nesmírně atraktivním Johnem Haydenem, který se objevuje vždy, když to Pierce čeká nejméně, ovšem zaručeně přesně ve chvíli, kdy potřebuje jeho pomoc. Pierce o něm docela jistě ví jen jediné – je temný, půvabný a neodolatelný, ale není to žádný anděl. Kdyby mu propadla, byla by navždy odsouzena k existenci v místech, která ji děsí a kam se v žádném případě nechce vrátit... Dá přednost bezpečnému každodennímu životu, nebo omamující lásce v náručí smrti? První díl nové strhující „podsvětní“ řady.

Připravuje nakl. Knižní klub na září 2012

2 komentáře:

  1. Na tohle se celkem dlouho těším. Meg Cabot mám ráda čkoli mě její nové knihy poslení dobou spíš zklamaly, doufám že tohle to napraví :)

    OdpovědětVymazat
  2. Od Meg Cabot už jsem dlouho nic nečetla, mám pocit, že už jsem na její knížky moc stará, ale nad tímhle budu přemýšlet :)

    OdpovědětVymazat