18. srpna 2012

Chtíč

Autor: J. R. Ward
Originální název:
Crave
Série:
Padlí andělé 
Díl: druhý
Nakladatel: Baronet
Rok vydání: 2012
Počet stran: 440
Vazba: pevná

Odvěký zápas dobra a zla o duše odsouzené k věčnému zatracení pokračuje se stejnými hráči - na jedné straně padlí andělé se zatvrzelým, avšak statečným a spravedlivým srdcem, na druhé pak démon, který je teď mnohem opatrnější a zákeřnější a bezostyšně porušuje pravidla.
Izák Rothe, zběh ze speciální armádní jednotky, kde při plnění rozkazů svých nadřízených chladnokrevně zabíjel, má za sebou temnou minulost a ještě neutěšenější budoucnost. Na útěku před jistou smrtí, která ho po nedovoleném odchodu od tajné jednotky nevyhnutelně čeká, se pro obživu účastní nezákonných zápasů v ringu a skončí za mřížemi. Jeho osud leží v rukou veřejné obhájkyně Grier Childeové, jež v Izákovi probudí dosud nepoznaný cit. Zároveň Izáka nečekaně vyhledá jeho někdejší kamarád Jim Heron, teď již padlý anděl, a varuje ho před mocným nepřítelem, jehož má Izák v patách, aniž to tuší.
A tak Jim se svými dvěma pomocníky Eddiem a Adrianem zahájí další souboj s démonem, tentokrát o duši Izáka Rothea. Utkání se blíží k závěru, když Jim z ničeho nic zjistí, že celou dobu zachraňovali duši nesprávného člověka...

Žádné komentáře:

Okomentovat