29. srpna 2012

Lara Adrian - Nástup půlnoci


 Půlnoční rasa 4
Bojovníka Ria trýzní nesnesitelné bolesti těla i ducha a pomalu, ale jistě se propadá do propasti šílenství. Stále se nedokáže vyrovnat se zradou své družky Evy a svůj život zasvětil nesmiřitelnému boji se Škůdci. Nic ho nemůže zastavit, natož nějaká obyčejná smrtelnice, která se mu náhodou připlete do cesty. Prastaré zlo je totiž na vzestupu a nad upířím národem se stahují temné mraky… Pro novinářku Dylan vše začíná objevem hrobky, ukryté hluboko ve skalách. Rázem se ocitne ve víru nebezpečí a hluboko pohřbených tajemství. Největší hrozbou je však onen zjizvený, nebezpečně přitažlivý muž, který ji zatáhne do světa temných vášní a nekonečné noci. Dylan čeká nelehké rozhodnutí: opustit Riovu půlnoční říši, nebo vsadit všechno na jednu kartu kvůli muži, který si postupně podmaňuje její tělo i duši? Ve světě stínů, temnoty a neukojitelného hladu je totiž nejničivější zbraní touha... 

Midnight Rising je čtvrtým pokračováním upírské milostné ságy Půlnoční rasa z pera americké spisovatelky Lary Adrian. Opět se setkáváme se známými hrdiny a sledujeme jejich spletité osudy, které je v tomto díle zavedou až do České republiky. Děj je okořeněný správnou dávkou napětí, poutavou zápletkou i scénami plnými spalující vášně. Celá série byla přeložena do řady jazyků a každé další pokračování netrpělivě očekávají davy fanoušků po celém světě.

Vyjde v září u nakl. Brána

Těším se!

5 komentářů:

  1. S upířinami jsem dost opatrná, takže teprve uvidím, jestli po knize sáhnu. I tak ale díky za informaci! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tuhle sérii mám ráda, takže vřele doporučuji ;).. Zkus první díl a uvidíš.. I když.. díl od dílu je to lepší :)

      Vymazat
    2. Podle prvního se nerozhodovat. Ten první byl dost nudný a nijaký. Druhý byl už úžasný a třetí naprostá pecka. I kdyby se ti první díl nelíbil, nevzdávej to. U téhle série se vyplatí překonat nudný začátek, protože pak bude odměněna naprosto skvělou sérií, které Bratrstvo od wardové nesahá po kotníky.
      Jana

      Vymazat
    3. Mě se líbil i ten první, ale souhlasím, každým dílem je to lepší a lepší :)..

      Vymazat
  2. Těším se, až kniha bude k prodeji! Musím souhlasit, že 3 díl fakt úžasný, protože si čtyřku koupím! Skvělá série! Díl od dílu lepší a lepší! ;))))

    OdpovědětVymazat