30. srpna 2012

Vidím to, co vrah | Očami vraha

Autor: Jill Hathaway
Originální název: Slide
Série: Děsivé splynutí
Díl: první
Nakladatel: Fragment
Rok vydání: 2012
Počet stran: 272
Vazba: brožovaná

Středoškolačka Vee je normální dívka, která řeší problémy jako každý teenager. Kromě toho však trpí poruchou spánku, která způsobuje dočasné bezvědomí. Během tohoto stavu se Vee ocitá v těle jiných lidí a vidí jejich očima. Jednoho dne se ocitne v těle vraha, který má na svědomí smrt její nejlepší kamarádky. Tento čin zamaskoval jako sebevraždu. Brzy poté zemře další dívka a Vee se začne strachovat o svou mladší sestru.
Stojí před rozhodnutím, zda patrání ponechat na policii, nebo se do něj pustit na vlastní pěst. Dokáže vrahovi jeho vinu?



Autor: Jill Hathaway
Originálny názov:
Slide
Séria:
Desivé splynutie
Diel:
prvý
Vydavateľstvo:
Fragment

Rok vydania:
2012

Počet strán:
272

Väzba: brožovaná

Stredoškoláčka Sisa žije len so svojím otcom a mladšou sestrou, jej matka pred rokmi zomrela na rakovinu. Sisa trpí ojedinelou poruchou - narkolepsiou - poruchou spánku. Občas upadne do bezvedomia a ocitne sa dočasne v tele niekoho iného a jeho očami potom vníma svet. Jedného dňa sa ocitne v koži vraha, ktorý zabil kamarátku jej sestry. Krátko potom zomrie ďalšie dievča zo skupiny roztlieskavačiek a Sisa sa obáva, že ďalšia na rade bude jej sestra. Rozhodne sa vraha vypátrať na vlastnú päsť...

4 komentáře:

  1. Na tuhle knihu se moc těším, i když mě trošku mrzí, že nakladatelství nenechalo původní obálku, která se mi přeci jen líbí více.. :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě se taky líbí více originální obálka, ale i tohle není špatné.. Fragment nu :)

      Vymazat
  2. A já myslela, že u nás nevyjde - ten název jsem očekávala "Očima Vraha" a tak jsem na tuhle verzi nějak nemohla narazit ,)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, taky jsem čuměla na název, když jsem to prvně viděla :D

      Vymazat