1. září 2012

Iluze | Ilúzie

Autor: Aprilynne Pike
Originální název: Illusions
Série: Křídla
Díl: třetí
Nakladatel: Fortuna Libri
Rok vydání: 2012
Počet stran: 384
Vazba: pevná

Po avalonských novoročních oslavách požádá naštvaná Laurel Tamaniho, aby zmizel z jejího života.
Tajuplná lovkyně trollů Klea sice zbavila Laurel zákeřného Barnese, ale nebezpečí stále není zažehnáno. A ještě ke všemu nikdo neví, kdo Klea ve skutečnosti vlastně je a zda je jí možné věřit.
Na začátku nového školního roku Klea poprosí Laurel, aby dohlédla na Yuki, kterou údajně zachránila z rukou trollů v Japonsku. Jakou roli vlastně Yuki hraje? Laurel je nedůvěřivá. Zdá se, že se bez Tamaniho pomoci neobejde.



Autor: Aprilynne Pike
Originálny názov:
Illusions
Séria:
Krídla
Diel:
tretí
Vydavateľstvo: Fortuna Libri
Rok vydania: 2012
Počet strán: 384
Väzba: pevná

Po avalonských novoročných oslavách rozhorčená Laurel žiada Tamaniho, aby odišiel z jej života. Tajuplná lovkyňa trolov Klea síce zbavila Laurel nebezpečného šéfa trolov Barnesa, ale hrozba nie je ani zďaleka zažehnaná. Navyše, nikto nevie, kto Klea v skutočnosti je a či jej možno dôverovať. Na začiatku nového školského roka Klea poprosí Laurel, aby dohliadla na Yuki, ktorú vraj zachránila z pazúrov trolov v Japonsku. Akú má vlastne Yuki úlohu? Zdá sa, že bez Tamaniho pomoci sa Laurel tentoraz nezaobíde. Ako sa Laurel popasuje s bežnými problémami stredoškoláčky a s nadprirodzenými starosťami vílieho štiepka, sa dočítate v treťom pokračovaní tejto výnimočnej vílejfantasy série. 

1 komentář:

  1. Veľmi by som si chcela dočítať túto seriu, len momentálne na tieto knihy nemám 8) mám prečítaný len 1. diel.

    OdpovědětVymazat