28. září 2012

Tajný kruh pokračuje!


Nakladatelství CooBoo připravuje již 4. díl série Tajný kruh s názvem Rozkol a těšit se na něj můžeme už v listopadu. Ovšem tentokrát z pera Aubrey Clark.

5 komentářů:

  1. No tak to sem zvědavá jaká patlanina to bude. Dobře nebudu to posuzovat jenom, když zjistím, že vychází další díl již ukončené série. "Trilogie" co zatím u CooBoo vyšla se mi líbila, ale co je moc to je moc.

    OdpovědětVymazat
  2. Když jsem uviěla tvůj příspěvek, řekla jsem si nééé, další už néé. Vážně jsem myslela, že tahle série už skončila, ale je nesmrtelná. :D

    OdpovědětVymazat
  3. No tak snad to tu sérii nepokazí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Přijde mi to, že to, co je úspěšné se snaží autoři omílat nejvíc. Je to jako s Harry Potterem nebo Twilightem, Meyerová se z toho snaila vyždímat co nejvíc. Jakmile dopsala Rozbřesk hned začala s Půlnočním sluncem a Druhým životem Bree... Myslím, že by se vždycky mělo zavčas přestat, dokud to lidem nezačne lést na nervy.

    OdpovědětVymazat
  5. Tady ovšem není na vině LJ Smith, ale nakladatelství (teď nemyslím naše CooBoo, ale americké nakladatelství) které vyhodilo LJ Smith a najalo nového spisovatele na psaní knížek. Spisovatelku, která není dost dobrá na to, aby si napsala vlastní knížku...

    OdpovědětVymazat