17. října 2012

Nikdo není bez viny | Nikto nie je bez viny

Autor: Kiersten White
Originální název: Supernaturally
Trilogie: Paranormálové
Díl:
druhý
Nakladatel: Fortuna Libri
Rok vydání: 2012
Počet stran: 346
Vazba: pevná

Evií, kromě svých obvyklých problémů s vílami, upíry a Mezinárodní agenturou pro zadržování paranormálů řešit i problémy, které trápí spoustu dívek jejího věku.
Podaří se jí se svými problémy poprat? A jak skloubí lásku k vodouchovi, školu a práci s paranormály? Stojí za útoky na Evii víly? A proč se ve městě objevují stále noví paranormálové a pozorují ji? I když jsou její rodinou přátelé a MAZP, zjistí Evie něco o svých rodičích?

Paranormálové nabízí svět plný nebezpečí, ale i pevných přátelství. Prolínání nadpřirozeného a lidského světa rozhodně autorka neochudila o napětí a humor. 



Autor: Kiersten White
Originálny názov:
Supernaturally
Trilógia:
Paranormáli
Diel:
druhý
Vydavateľstvo:
Fortuna Libri

Rok vydania: 2012
Počet strán: 352
Väzba: pevná
 
 Evie konečne vedie normálny život, po ktorom vždy túžila. Prekvapí ju však zistenie, že byť obyčajná môže byť dosť nudné. Práve v okamihu, keď zatúži po starých dňoch v Medzinárodnej agentúre na kontrolovanie nadprirodzených bytostí, dostane šancu opäť pre ňu pracovať. V zúfalej túžbe odpočinúť si od neustálej normálnosti s tým súhlasí. Keď však jednu katastrofálnu misiu strieda ďalšia, začína rozmýšľať, či to bolo správne rozhodnutie.

A keď sa objaví jej bývalý priateľ z Ríše víl Reth a prezradí jej informácie o jej minulosti, Evie zistí, že sa schyľuje k boju medzi dvormi víl, ktorý by mohol vyústiť do chaosu celého nadprirodzeného sveta. A spornou víťaznou trofejou je ona sama..

1 komentář:

  1. Táto séria je veľmi dobrá 8)
    Nemôžem sa dočkať 3. časti 8)

    OdpovědětVymazat