5. října 2012

Paranormálové 3 & Zapomenutá

 JEDNOU PROVŽDY
Kiersten White



Paranormálové 3
 Z počátku vše vypadá idylicky, hlavně její vztah s Leasem. To by jí ale nesměla ničit život MAZP…  Od chvíle, kdy se jí objeví pracovníci MAZP u dveří, vše se obrátí k horšímu. Eviina kamarádka Raquel je ve velkém nebezpečí. Celý paranormální svět na dívku tlačí, aby se rozhodla, zda pomůže Světlé královně a všem paranormálům, kteří chtějí, vrátit se do jejich světa. Toto rozhodnutí není jen tak, možná by se nikdy nedokázala rozhodnout, kdyby se neobjevil Reth.

Připravuje nakl. Fortuna Libri na listopad 2012

_______________________________________________________________________________
________________________________________________________


A teď z jiného soudku...

ZAPOMENUTÁ
Catherine McKenzie



Emma Tupperová má slibně rozběhnutou kariéru, spoustu přátel, skvělého milence… Všechno se však náhle sesype jako domeček z karet. Její umírající matka projeví přání, aby navštívila Afriku. Emma do Afriky skutečně odjede a stráví tam proti své vůli více času, než původně plánovala. Přežije zemětřesení, ale doma ji zatím prohlásí za mrtvou. Po návratu s hrůzou zjistí, že přišla o byt, o prestižní práci i o přítele.

Lze v takové situaci začít nový život? Emma pomalu otvírá mysl i srdce novým možnostem. Jednu z nich představuje přitažlivý muž, kterého po návratu našla ve svém bytě. Emma obnovuje svou zhroucenou existenci a postupně s překvapením zjišťuje, proč ji vlastně matka poslala do Afriky.

Připravuje nakl. Fortuna Libri na listopad 2012

3 komentáře:

  1. Tak na Zapomenutou jsem opravdu zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  2. ach Endlessly 8_) nech už je to tu 8D neviem sa dočkať 8P

    OdpovědětVymazat
  3. Obě knihy mě zaujaly..:))
    Jinak mě Noční záře vyloženě nesedla..ale každý máme jiný čtecí styl..:)

    OdpovědětVymazat