8. října 2012

Tygrova stezka | Tigrova misia

Autor: Colleen Houck
Originální název: Tiger's Quest
Série: Tygří sága
Díl: druhý
Nakladatel: CooBoo
Rok vydání: 2012
Počet stran: 480
Vazba: pevná

Víra. Důvěra. Touha. Jak daleko byste zašli, abyste zachránili svou jedinou lásku?

Kelseyino poslední léto bylo šílené. Tak šílené, že by tomu nikdo nevěřil. Vedle toho, že musela bojovat s hordou zákeřných opic a putovat indickou džunglí, se zamilovala do Rena, tři sta let starého prince.
Nové nebezpečí teď Kelsey přinutí, aby se vydala za dalším indickým dobrodružstvím s Renovým bratrem, záporákem Kishanem a nepravděpodobná dvojice si začne klást otázky ohledně svého skutečného osudu. A Renův život visí na vlásku stejně jako pravda v Kelseyině srdci.

Tygrova stezka je strhující pokračování tygří ságy, ve které se trojice hlavních hrdinů dostane zase o krůček blíž k prolomení prastaré kletby, která je svazuje.  



Autor: Colleen Houck
Originálny názov:
Tiger's Quest
Séria:
Tigria sága
Diel: druhý
Vydavateľstvo:
CooBoo
Rok vydania:
2012
Počet strán:
480
Väzba:
pevná
 
Kelsey sa podarilo pomôcť zakliatym tigrím bratom prekonať prvú skúšku na ceste za ich vyslobodením. Na konci prvého dobrodružstva sa však rozhodla vrátiť sa z Indie domov, aby dopriala pokoj sebe a slobodu milovanému Renovi. Bolo jej rozhodnutie správne? Doma začne Kelsey chodiť na vysokú a taktiež je pozývaná na rande. Ktorý chlapec sa však môže prekrásnemu indickému gentlemanovi rovnať...? Zatiaľ sa niekde vo svete chystá šialený Lokeš znova udrieť a získať cenné medailóny začarovaných bratov. 

Žádné komentáře:

Okomentovat