28. února 2013

Novinky

LARRY CORREIA - VENDETA
LOVCI MONSTER 2


Owen Zastava Pitt, účetní, který se stal profesionálním lovcem monster, sice loni zastavil invazi Starobylých, ale zároveň si tím znepřátelil jednu z nejmocnějších bytostí ve vesmíru. A kult mrtvých známý jako Církev dočasné smrti teď chce Owena zajmout, aby si tím u Starobylých šplhnul.
Dočasnost vede fanatický nekromant známý jen jako Stín. Vláda ho chce polapit a Owenovi proto jako čtyřiadvacetihodinovou ochranku přidělí záhadného agenta Frankse, což je jen oficiální způsob jak vám oznámit, že jste se stali návnadou na monstra.
S nadpřirozenými vrahy, kteří útočí na jeho rodinu, špiónem mezi svými lidmi a hrozivými bestiemi číhajícími za každým rohem už Owen a ostatní Lovci monster nemusí chodit lovit, protože monstra teď loví je. Naneštěstí pro monstra je tahle návnada po zuby ozbrojená a velice nebezpečná...

Připravuje Fantom Print na duben 2013
 

NANCY HOLDER, DEBBIE VIGUIÉ - ZÁKON SMEČKY
VLČÍ PRAMEN 2


Krátce poté, co Katelyn v lese napadl vlk, dívka si na sobě všimne podivných změn a zanedlouho pochopí, že teď v krvi ponese prokletou stopu vlkodlaků. Záhadná rodina Fennerů přísahá, že nikdo z nich Katelyn nezranil. Existuje jediné vysvětlení - v hlubokých lesích přebývá ještě něco jiného. Navíc se díky této změně vyostřuje její vztah k Trickovi a Justinovi.
 
Připravuje nakl. Alpress na květen 2013
 

ELIZABETH MILES - ZÁVIST
FÚRIE 2


Blíží se jaro, sníh taje a odhaluje skrytá tajemství. Fúrie jsou zpátky a Emily to má brzy zjistit. Poté, co spolkla červené bobulky, díky nimž zachránila Judda, je s Fúriemi svázaná a postupně se v ní odehrává proměna. Emily by se chtěla svěřit Juddovi a Gabby, ale nemůže, bojí se ještě větší pomsty. Fúrie vědí vše a jejich moc den ode dne narůstá.
 
Připravuje nakl. Alpress na červen 2013


NINA BERRY - TAK TROCHU JINÁ
TAK TROCHU JINÁ 1


Dez je obyčejná slušná holka, která poslouchá rodiče i učitele a snaží se zůstat nenápadná. Teprve až zachrání Caleba ze stříbrné klece, dozví se od něho, jaká opravdu je a co se v ní skrývá. Nyní v Dezině nitru žhne temnota a ani Caleb, ostatní spřízněnci či nepřátelé nemůžou být dost připravení na to, co rozpoutá.

Připravuje nakl. Alpress na březen 2013

3 komentáře:

  1. Co to proboha udělali s obálkou druhého dílu "Fúrií"? :D
    A k Zákonu smečky se raději nevyjadřujiu :D Budu si to plést se Zrozenou o půlnoci :D
    Na Lovce monster se těším - to mi připomíná, že bych měla přečíst ten první díl :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D já nevím, ta slečna je poněkud zmrzačená :D
      Jo no.. to bylo první, co mě napadlo, když jsem Zákon smečky viděla :D.. děs běs..
      Lovce monster chci též :).. Tedy ještě si musím pořídit první díl :D

      Vymazat
    2. Zaškrtit :D
      Obálka prvního dílu Fúrii se mi líbila (i když originál je originál ;D), ale ten druhá díl je ... ehm ... nevyhovující :D

      K tomu Zákonu smečky - aspoň to bude ladit s 1. dílem :D

      Vymazat