26. února 2013

Raine Miller - Nahá


THE BLACKSTONE AFFAIR 1
Brynne Bennettová vede vcelku příjemný život. Americká studentka výtvarného umění na Londýnské univerzitě si občas přivydělává jako modelka a veškerý svůj čas dělí mezi školu a práci. Když si místní úspěšný podnikatel Ethan Blackstone koupí její portrét, na kterém je zcela nahá, Brynne zjistí, že tento muž odmítá brát „ne“ jako odpověď. Touží po ní, chce ji ve své posteli, a když ji získá, udělá vše, aby si ji udržel. Ethanova dominantní povaha Brynne okouzluje a přitahuje, a to navzdory traumatům, která si v sobě nese. Ale není jediná, kdo má v jejich vztahu tajemství. Velké tajemství. Dokáže Ethan zbavit dívku jejích démonů? Dovolí mu to Brynne, nebo je přízraky minulosti oba zničí?

Vyjde 15. května v nakl. Baronet

4 komentáře:

  1. Kde jsou ty časy, kdy byly v romancích největší problémy mezi partnery to, že jeden byl bohatý a druhý chudý. Dnes je to o tom, kdo z nich je větší magor. :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Ach, odkedy vyšlo Fifty Shades, vrece ako keby sa roztrhlo s podobnými knihami. Pamätám si, že svojho času to tak bolo i s Twilightom :D Jedno tým autorkám musím uznať - dokázali spôsobiť neskutočne ošiaľ :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. ta kniha by mě hrozně zajímala, ale chtěla bych vědět, co tak temnýho se stalo Brynne??? Nebo jenom naznačit??? nechtěla bych si tu knihu koupit a pak v půlce odhodit. děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, v tomhle ti neporadím, protože jsem knihu nečetla :)

      Vymazat