1. února 2013

Zamilovaní andělé | Zamilovaní anjeli

Autor: Lauren Kate
Originální název: Fallen in Love
Série: Andělé 
Díl: 3.5 novela
Nakladatel: Knižní klub 
Rok vydání: 2013
Počet stran: 176
Vazba: pevná

Nečekaná. Neopětovaná. Zakázaná. Věčná. Každý má vlastní příběh lásky. A díky hře osudu se čtyři pozoruhodné milostné příběhy propojí během jednoho romantického dne svatého Valentina ve středověké Anglii.
Miles a Shelby najdou lásku tam, kde by ji čekali nejméně. Roland dostane bolestnou lekci o hledání a ztrátě lásky. Arianne zaplatí za lásku palčivou cenu. A poprvé a naposledy spolu Daniel a Luce stráví noc, která je ve všech ohledech výjimečná.



Autor: Lauren Kate
Originálny názov: Fallen in Love
Séria: Padlí anjeli
Diel: 3.5
Vydavateľstvo: Ikar
Rok vydania: 2013
Počet strán: 152
Väzba: pevná

Láska niekedy potrebuje povzbudenie od strážnych anjelov, aby sa mohla dvihnúť zo zeme. No len čo párkrát mávne krídlami, treba jej dôverovať, že poletí sama, do najvyšších možných výšin, do neba – a ešte ďalej.

„Vzťah Luce a Daniela je symbolom nekonečnej lásky, no ich príbeh nie je jediné rozprávanie o láske. Túto knihu ste inšpirovali vy, čitatelia, ktorí ste sa so mnou od začiatku delili o svoje zážitky a ukázali mi, aké rôzne podoby môže mať tento jedinečný cit.“

Zbierka valentínskych príbehov Zamilovaní anjeli je okružnou cestou romantiky, ktorá sa tiahne naprieč časom a našimi srdcami. Priblížte sa ešte viac k poznaniu večnosti Luce a Daniela – a prežívajte aj nečakanú lásku Shelby a Milesa, Rolandove lekcie lásky či Arrianinu pálčivú lásku.

Žádné komentáře:

Okomentovat