9. června 2014

Host připravuje na rok 2014...


NAPOJENÍ
Douglas E. Richards
srpen
Napojení 1
Kira Millerová je vynikající genetická inženýrka, která zjistí, jak ve všech oblastech myšlení a tvůrčí činnosti dočasně získat schopnosti naprostého génia. Ale co když s sebou tato transcendentní rovina inteligence přináší bezcitnou megalomanii?
Elitní voják David Desh odešel z armády poté, co byl jeho tým v Íránu brutálně povražděn. Nyní však byl povolán na svou úplně poslední misi: najít Kiru Millerovou, tajemného génia skrývajícího se za bioteroristickým spiknutím ohrožujícím životy milionů lidí. Jenže když se Desh dozví, že útočný komplot je pouze špičkou ledovce, ocitne se ve spletitém bludišti podvodů a intrik a stane se klíčovým hráčem ve smrtící hře, které pořád nemůže porozumět - hře, která bude mít bezpochyby dramatický dopad na tok dějin.
 
 

PÍSEŇ KRVE
Anthony Ryan
říjen
Stín krkavce 1
Vélin Al Sorna, zasvěcený Šestému řádu, byl od útlého dětství cvičen k boji a zabíjení ve službách víry. Řád se stal jeho jedinou rodinou. Vélinův otec byl rytířem krále Januse, panovníka sjednocené říše. Vélinovo rozhořčení, že ho otec zbavil jeho práv a v pouhých šesti letech ho nechal na prahu Šestého řádu jako nalezence, nezná mezí. Během pobytu v řádu se navíc doslechne podivné zvěsti o své matce, na niž si téměř nevzpomíná. Postupně také odhaluje důvody, které jeho otce vedly k tomu, že ho řádu svěřil. Ale jedna pravda je důležitější než všechny ostatní: Vélina Al Sornu čeká budoucnost, kterou má teprve pochopit. Budoucnost, která změní nejen říši, ale také celý svět. 


 
 
TEMNÉ BRATRSTVO
Luke Scull
listopad
Temné bratrstvo 1
Je doba temna. Zásoby kouzla čerpaného z mrtvých bohů pomalu docházejí. Démoni a netvoři zamořují zemi a poslední hranice mezi říšemi se začínají hroutit. Žárliví mágové tří velkých měst sedí ve svých kamenných věžích a přemítají nad tou špetkou magie, která zbývá…
Není to doba stvořená pro hrdiny. Hrdinské písně jsou už dávno zapomenuty, jejich činy zůstávají nezapsány.
I v takových chvílích se však najde pár odvážlivců, kteří si uchovají jiskru naděje, spojí své síly na obranu proti tyranii nesmrtelných pánů a vytvoří nezvyklou skupinu — Temné bratrstvo. 

Žádné komentáře:

Okomentovat