18. července 2014

Kateřina Petrusová - Pekáč buchet


ONA
Redaktorka ženského časopisu, expertka na vaření. Miluje nové recepty, oprašuje staré po babičkách, dobrého jídla se nikdy nepřejí a je pro ni středobodem vesmíru. Sama o sobě říká, že je gastrosexuálka. Sport je pro ni nutné zlo, aby nenakynula jako její milované tvarohové buchty. Jmenuje se Klára.

ON
Adrenalinový sportovec. V létě leze po horách, v zimě po zamrzlých vodopádech. Sport je součástí jeho života a nedokáže bez něj existovat. Jeho břišní, zádové, hýžďové, no prostě všechny svaly, podle toho patřičně vypadají. Pekáč buchet může spořádat na posezení a nebude to na něm vůbec vidět. Jmenuje se Matouš.

Je vůbec možné, aby dva takto rozdílné světy fungovaly společně? Stačilo jediné včelí bodnutí a následná prudká alergická reakce, a bylo to. Náhoda je spojila dohromady, a tak na nich můžeme otestovat hned dvě lidová moudra: že láska prochází žaludkem, a že láska hory přenáší.

Vychází v říjnu 2014 v nakl. Fragment

4 komentáře:

  1. Tak na tohle se vážně těším! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nemůžu si pomoct, ale smála jsem se od začátku anotace až do konce. :D Tak tohle buď šílené nebo šíleně dobré. :D A když si ještě vezmu to obálku.

    OdpovědětVymazat
  3. Obálka je úžasná! Moc se na knihu těším :)

    OdpovědětVymazat