22. dubna 2011

Sladká políbení #3


Toto
páteční meme pořádá Syki

  • Vyber jeden knižní moment, kdy se někdo políbí. Může jít o hlavní hrdiny, může jít o vedlejší hrdiny, může jít o nepřátele... 
  • Může se jednat i o moment, ve kterém k žádnému polibku nakonec nedojde, ale ve vzduchu se vznáší to pravé jiskření.
  • Mělo by jít o romantické momenty, abychom si mohly povzdechnout, jaké je to krásné.

Upozornění: Vybraný úryvek může naspoilerovat děj!


MOROVÁ RÁNA
Margit Sandemo


Tengel se rychle nadechl, skoro zavzlykal, a přitáhl Silje ještě blíž k sobě. Cítila jeho paže těsněji a ještě těsněji kolem sebe, až se o sebe třeli tvářemi. Když se rty dotkl hebké kůže na jejím krku, v očekávání zaklonila hlavu. Jeho horký dech ji vzrušoval, zatímco ústy něžně opisoval křivku jejího krku, a s malátným, radostným úsměvem na tváři přitiskla svoje tělo ještě těsněji k tomu jeho. Tengelovy rty se pomalu pohybovaly po její tváři a něžně jí políbil na tvář... na čelo... na oči... na druhou tvář... a pak... na ústa. Nejdřív byl jeho polibek něžný a citlivý, ale během pár vteřin se změnil ve vášnivý a pohlcující. Divoce se jí rozbušilo srdce a její tělo reagovalo na uvolnění potlačovaných emocí. Líbal ji znovu a znovu, nemohl se nabažit její touhy, po které tak dychtil; točila se jí hlava; byla jako posedlá - a přesto tak plná lásky, že každý polibek vítala s návalem rozkoše, svět se s ní točil a kolébal a ona se vznášela na lehkých mráčcích touhy.
Najednou si všimla, že mu do ramenou zatíná prsty jako drápy a že pomalu pohybuje tělem proti jeho, takže nemohl ani na chvíli zapochybovat, co cítí.
Ztěžka oddechoval, zatímco uvolnil své sevření a pohlédl jí do tváře, kde uviděl šťastný smyslný úsměv, který si stále pohrával s jejími rty. Pohled měl nepřítomný, jako by si nebyl jistý, kde zrovna je.

Žádné komentáře:

Okomentovat