12. prosince 2011

Říční znamení a Magie útočí

Šestá kniha série Mercedes Thompson


Mercy Thompsonová vždy věděla, že je jiná, a nejen proto, že dokázala přinutit motor Volkswagenu poslouchat na slovo. Mercy je kožoměnec, což zdědila po dávno zesnulém otci. Ještě nikdy se nesetkala s nikým, kdo by byl jako ona. Tedy až doposud.
V hlubinách řeky Columbia se k životu probudilo zlo – a někdo z lidu jejího otce by o něm mohl něco vědět. A pokud mají Mercy a její druh, alfa vlkodlak Adam, přežít, budou potřebovat pomoc…


Třetí kniha série Kate Daniels


Od chvíle, kdy začala Kate Danielsová pracovat pro Řád rytířů milosrdné pomoci, má tahle žoldačka práce s paranormálními problémy až nad hlavu. A v Atlantě, kde magie přichází a odchází ve vlnách jak se jí zlíbí, to už o něčem vypovídá.
Když je její vlkodlačí kamarád Derek nalezen polomrtvý, Kate zjišťuje, že stojí proti dosud největší výzvě své kariéry. Její vyšetřování ji totiž zavede k Půlnočním hrám. Ultimátnímu turnaji nadpřirozených bytostí jen pro zvané, kde neplatí téměř žádná omezení ani pravidla. Jí a Curranovi, Pánovi šelem, se podaří odhalit temné plány, jež by mohly navždy změnit osudy všech atlantských kožoměnců…

Obě knihy vyjdou ještě tento měsíc

2 komentáře:

  1. už se nemůžu vůbec dočkat...jsou to opravdu skvělé série :) jestli je vůbec někdo, kdo to nečetl, tak si to rychle přečtěte :)

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím.. Mercy je skvělá... Kate jsem zatím četla jen 1. díl :)

    OdpovědětVymazat