23. března 2012

Vyvolení | Spolok vyvolených

Autor: Gabriella Poole
Originální název:
Secret Lives
Série: Temná akademie
Díl: první
Nakladatel: Fragment
Rok vydání: 2012
Počet stran: 256
Vazba: brožovaná

Darkova akademie je škola jako žádná jiná. Každý semestr se stěhuje na nějaké nové úžasné místo a studují tu jen neuvěřitelně krásní a inteligentní mladí lidé. A čím více se toho nová zahraniční studentka Cassie Bellová o Akademii dozvídá, tím je zvědavější...
Jaká zlověstná tajemství střeží Vyvolení - skupina vybraných studentů, kteří se od nezasvěcených drží dál? Kdo je tajemný cizinec, který se v noci potuluje po chodbách? A co se doopravdy stalo před rokem, kdy tu za záhadných okolností zemřela studentka? Cassie zjišťuje, že vědět málo je sice nebezpečné, ale vědět příliš mnoho ji může zabít. 



Autor: Gabriella Poole
Originálny názov:
Secret Lives
Série:
Akadémia temna
Diel:
prvý
Vydavateľstvo:
Fragment

Rok vydania:
2012

Počet strán:
304

Väzba: brožovaná

Darkova akadémia nie je obyčajná škola. Cassie Bellová je sirota, no práve jej sa podarilo získať štipendium na tejto elitnej škole. Aké zlovestné tajomstvá ukrývajú bohatí a krásni Vyvolení, spolok študentov, ktorí fakticky riadia školu? Kto je tajomný cudzinec, ktorý sa v noci potuluje po chodbách? A čo sa skutočne stalo pred rokom, keď tu za záhadných okolností zomrela študentka? Vedieť málo je nebezpečné, no vedieť príliš môže zabiť.

Žádné komentáře:

Okomentovat