4. února 2013

Dokonalý sen

Autor: Ally Condie
Originální název: Crossed
Série: Dokonalý pár
Díl: druhý
Nakladatel: Knižní klub
Rok vydání: 2013
Počet stran: 344
Vazba: pevná

V dokonalém světě o všem rozhodují Správci - za hranicemi společnosti však jejich pravidla naplatí...
Kdesi v nejisté budoucnosti pátrá Cassia ve vnějších provinciích po Kyovi, jehož sem Společnost odvedla spolu s dalšími nepřizpůsobivými na jistou smrt. Když zjišťuje, že se Kyeovi podařilo uprchnout do velkolepých, ale divokých a nebezpečných kaňonů, neváhá i ona sama riskovat život - po vysilujícím útěku z pracovního tábora se vydává po Kyových stopách do Příčného řezu, tajemného místa, v němž prý lze nalézt poslední záblesky svobodného života a možná i Vzpoury, k níž se Cassia touží přidat.
Jenomže přeje si to samé i Ky, jenž toho o sobě zamlčuje mnohem víc, než se původně Cassie zdálo? A jaké tajemství skrývá Xander? 

6 komentářů:

  1. Na to už se moc těším :). Nenávidím otevřené konce a taky Kye, ale série je série :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak po téhle knížce se nejspíš podívám.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se těším! Jedna z nejlepších sérií vůbec...Mám moc ráda hlavní hrdinu a Kye! ♥ :X totálně Fall in love with him :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? já ještě nečetla první díl, ale chystám se :)

      Vymazat
    2. Doufám, že ti sedne, ne každýmu určitě se bude líbit autorčin styl psaní, ale já si to hrozně užívala. Moc se mi líbilo, jaký Ally vytvořila svět, měla to propracovaný, hodně se to soustředilo na emoce a no, Ky....Hehé :D ! ♥ Určitě to zkus ;) ..

      Vymazat
    3. Zkusím 100%, protože Dokonalý pár mám už doma :).. A už se na to moc těším, jen teď mám v plánu Nádherné bytosti a Kompars.. pak ještě nějaké recenzáky a snad potom už se k tomu dostanu :D

      Vymazat