4. února 2013

Osud | Ideály

Autor: Aprilynne Pike
Originální název: Destined
Série: Křídla
Díl: čtvrtý
Nakladatel: Fortuna Libri
Rok vydání: 2013
Počet stran: 312
Vazba: pevná

Ve třech svazcích jsme sledovali dramatické osudy neobyčejné dívky Laurel. Víla, která vyrostla a dospěla ve světě lidí a našla zde skutečného přítele, nemůže zpřetrhat svazky s rodným Avalonem - zvlášť když vílí říši hrozí smrtelné nebezpečí. Laurel a Tamani jsou připraveni postavit se na odpor silám zla a Avalon ubránit. Naštěstí v tom nejsou sami, na pomoc jim přichází David a další věrní přátelé. Jejich odvaha sehraje v boji významnou roli. Podaří se Laurel a jejím přátelům zachránit Avalon? Komu dá Laurel nakonec přednost - Davidovi, nebo Tamanimu?



Autor: Aprilynne Pike
Originálny názov:
Destined
Séria:
Krídla
Diel:
štvrtý
Vydavateľstvo: Fortuna Libri
Rok vydania: 2013
Počet strán: 320
Väzba: pevná

Totožnosť Yuki je už známa, no Klea a jej zámery sú stále zahalené rúškom tajomstva. Odhalenie súvislostí medzi prítomnosťou zimnej víly v Laurelinej škole, zvýšeným počtom trolov v okolí avalonskej brány a ich odolnosťou proti vílím elixírom však naznačuje, že Avalon stojí zoči-voči mimoriadnemu nebezpečenstvu.
Laurel a Tamani sú pripravení brániť svoju domovinu, no našťastie v tom nie sú sami. Lojálnosť a odvaha ich ľudských kamarátov prináša Avalončanom nečakanú výhodu.
Podarí sa Laurel a jej kamarátom ochrániť víliu ríšu? Ktorý z dvoch chlapcov si napokon definitívne získa jej priazeň? 

Žádné komentáře:

Okomentovat