1. února 2013

Zasvěcená | Zasvätená

Autor: Cynthia Hand
Originální název: Hallowed
Série: Nadpozemská
Díl: druhý
Nakladatel: CooBoo
Rok vydání: 2013
Počet stran: 312
Vazba: pevná

Celé měsíce se Clara připravovala, aby naplnila své poslání. Ale nic ji nedokázalo připravit na volbu, kterou musela učinit ten osudový den. A zjistila, že být částečně anděl není tak jednoduché, jak si myslela.
Nyní, rozpolcená mezi láskou k Tuckerovi a komplikovaným vztahem k osudem předurčenému Christianovi, se Clara musí vypořádat s šokujícím odhalením: Někdo, koho miluje, zemře během několika měsíců. Budoucnost je nejistá a komplikovaná a jedinou věcí, kterou ví jistě, je, že vše spalující oheň byl jen začátek. 



Autor: Cynthia Hand
Originálny názov:
Hallowed
Trilógia:
Nadpozemská
Diel:
druhý
Vydavateľstvo:
CooBoo

Rok vydania: 2013
Počet strán: 344
Väzba: pevná

Clara sa vzoprela svojmu poslaniu a rozhodla sa z horiaceho lesa zachrániť Tuckera. Odhalí však Christianovo tajomstvo: je tiež anjelom. Spojenie medzi Clarou a Christianom sa prehlbuje, ako keby ich k sebe viazalo osudové puto. Clara ale ľúbi Tuckera a rozhodne sa s ním zostať. Situáciu zhoršuje nová vízia, v ktorej sa Clara so svojimi blížnymi ocitá na pohrebe – zúfalo sa snaží zistiť, koho stratí. Je možné zmeniť budúcnosť? Zachrániť toho, kto má zomrieť? Je možné beztrestne odmietnuť splnenie poslania? Dokáže Clara bojovať s Čiernym krídlom, ktorý ju sleduje a zahaľuje svojím nekonečným smútkom? Bude konečne Clara zasvätená do tajomstiev vlastného osudu, dozvie sa od svojej mamy všetko, čo jej zatiaľ bolo zatajované? Clara musí byť statočná – temné sily sú stále nablízku...

5 komentářů:

  1. Až sa to hanbím povedať, ale mám na poličke prvý diel: Nadpozemskú, už štyri mesiace a ešte som ju nezačala čítať. Ale už sa do toho pustím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemusíš se stydět ;).. Hlavní je, že jí máš doma a přečteš si jí :)

      Vymazat
  2. Ja sa už tiež teším na dvojku. Čítala som ju po anglicky, ale bolo to super. Celú som skoro prerevala. Neviem teraz či to bolo hormónmi, alebo to bolo fakt také smutné... nie... bolo to smutné :D

    Pustila som sa teraz do trojky a zatiaľ nič moc. Som sklamaná.

    OdpovědětVymazat